Tarkett Fusion pentru spaţiile de lucru

Tarkett Fusion pentru spaţiile de lucru

Soluții de pardoseală adecvate spaţiilor de lucru dinamice

Creat pe principiul modului conștient cu privire la mediile de lucru ale oamenilor, Tarkett Fusion reunește covoarele de înaltă calitate, fabricate în mod responsabil și pardoseala rezistentă într-o singură colecție convenabilă, cu mai multe categorii.

Tarkett are mai mult de un secol de experiență în proiectarea de soluții extinse de pardoseală pentru diverse spații de lucru. Am îmbinat cunoștințele noastre de neegalat despre clienți și cercetarea aprofundată a locurilor de muncă, cu gama noastră extinsă de produse ce cuprinde  covoare, mochetă, PVC modular, PVC omogen, pardoseală din lemn și linoleum. Descoperiți posibilități nesfârșite de amenajare, potrivite spațiului dvs. de lucru contemporan.

Imagine cu cele şapte decoruri Tarkett Fusion

    

Bazat pe cercetare. Proiectat de Tarkett.

Prin sondaje realizate independent, interviuri cu experți și webinarii internaționale, proiectele de cercetare în curs de desfășurare ale companiei Tarkett urmăresc să înțeleagă opiniile și experiențele în continuă schimbare ale oamenilor despre activitatea profesională din birouri. Pe baza rezultatelor cercetării noastre globale privind tendințele și evoluțiile actuale la locul de muncă, cele șapte componente ale conceptului Tarkett Fusion au fost concepute pentru a răspunde problemelor cu care se confruntă locurile de muncă dinamice de astăzi.

Hol din spaţiile de birouri cu femeie ce merge pe pardoseală din linoleum şi mochetă

Gamă extinsă de soluţii de pardoseală destinate diverselor spaţii de lucru

Covoare

Având decoruri creative și o varitate extinsă de nuanţe şi culori vii, mochetele DESSO fuzionează perfect împreună cu alte produse Tarkett, pentru a crea concepte uimitoare și practice pentru fiecare spațiu dintr-o clădire.

LVT

Pardoseala devine noul loc de joacă cu produsele LVT. Comercializate atâ in format de plăci cât şi dale, într-o gamă largă de culori şi stiluri, oferă posibilități multiple de combinare datorită formatului lor modular.

Lemn

Frumusețea autentică și eleganţa lemnului aduc autenticitate și căldură oricărui interior. Datorită sistemului de instalare cu click, pardoseala din lemn este, de asemenea, ușor de instalat.

PVC omogen

Compuse dintr-un singur strat de PVC, pardoselile compacte din PVC omogen sunt lipite pe suprafața de suport iar mai apoi îmbinate pentru durabilitate și igienă optimă, fiind potrivite zonelor cu trafic inrens şi foarte intens.

Linoleum

Una dintre cele mai naturale și durabile soluții de pardoseală de pe piață, linoleumul Tarkett a fost apreciat pentru frumusețea naturală, confort și durabilitate de peste 150 de ani.

Galerie de imagini