TARKETT ȘI IDA LANSEAZĂ DIGITAL LAB

TARKETT ȘI IDA LANSEAZĂ DIGITAL LAB

07 Decembrie 2017

Tarkett a lansat împreună cu IDA, Digital Lab, un concept ambițios, ce are ca scop personalizarea parchetului, folosind cea mai avansată tehnologie digitală, pentru a oferi arhitecților și designerilor posibilitatea de a-și exprima creativitatea și ideile, fără nici o limită, livrând către client o soluție inovatoare în domeniul designului de interior: pardoseala din lemn personalizată.

Tarkett Digital Lab, un concept unic pe piața din România, s-a născut prin îmbinarea unei tradiții de 130 de ani în fabricarea pardoselii din lemn cu împrimarea digitală, o tehnologie de ultimă oră. Este un proiect pilot lansat împreună cu IDA pentru ca orice idee să poată fii transpusă pe pardoseală. Produsul pune în valoare aspectul natural al lemnului, dar în același timp permite personalizarea lui cu orice imagine, design sau logo.

Principalele avantaje ale acestui produs sunt:

  • unicitate, duce ideea de spațiu personalizat la un alt nivel;
  • nu te limitează în niciun fel în ceea ce privește grafica, ai practic o infinitate de modele pentru care poți opta;
  • pardoseala devine astfel parte integrantă din conceptul amenajării interioare și se poate integra până la cel mai mic detaliu.
  • se realizează ușor, este necesar doar un fișier grafic la rezoluție înaltă și dimensiunea pardoselii pe care se aplică, iar proiectul devine realizabil.
  • Acest parchet are toate caracteristicile tehnice și rezistența unui produs Parchet Tarkett standard, beneficiind de toate avantajele și sistemele inovative specifice parchetului Tarkett.

Toate pardoselile Tarkett sunt în concordanță cu regulamentele ce privesc instalațiile de încălzire prin pardoseală și pot fi aplicate peste sistemele de încălzire prin pardoseală, inclusiv podelele Digital Lab. Folosind tehnologia digitală practic accentul se pune pe design, pentru ca arhitecții și designerii de interior să se poată exprima liber și să-și materializeze ideile. Cele mai ingenioase și creative idei ale specialiștilor pot fi acum transpuse pe pardoseală și cu siguranță acest tip de tehnologie va influența radical modul în care se fac amenajările interioare.

Tarkett are o experiență vastă în colaborarea cu specialiștii și nu numai. Este o companie orientată către client, încearcă să se implice în proiectele lor încă de la început, pentru a le oferi cele mai bune soluții. Își dorește să-i ajute să ducă la bun sfârșit proiectul și să obțină rezultatul dorit. Digital Lab s-a născut din dorința de a satisface cele mai creative cerințe ale clienților. Pardoseala ocupă aproximativ o treime din suprafața unui spațiu, este firesc așadar să îi oferim un design unic pentru ca utilizatorii spațiului respectiv să se bucure de o experiență unică. Pentru a-ți personaliza parchetul, fie că este destinat unei locuințe, birou, spațiu comercial sau camere cu alte destinații, mergi la IDA cu proiectul tău și ideea ta se transformă în realitate.