Tendințe și inspirație

Tendințe și inspirație

4 METODE PRIN CARE PARDOSEALA CONTRIBUIE LA CREAREA UNEI EXPERIENȚE UNICE

4 metode moderne și inspiraționale, pentru combinarea culorilor, texturilor și formatelor de pardoseli în hoteluri și restaurante.

IDEI AUTENTICE ȘI PROFESIONALE PENTRU LOCUINȚA TA

Remodelarea casei dvs. este mult mai ușoară decât credeți cu noile noastre colecții de LVT, Starfloor Click 30 & 30 PLUS, 55 & 55 PLUS. Oferiți locuinței dvs. un design interior nou și înviorător. Puteți dvs. înșivă să faceți acest lucru datorită sistemului simplu clic, care face instalarea mult mai ușoară. Colecțiile noastre de plăci de vinil de lux Starfloor Click, sunt de asemenea extrem de durabile și ușor de întreținut, în așa fel ca să vă puteți bucura de noul stil al locuinței dvs. pe o perioadă mai îndelungată.

TRENDURI ÎN DESIGNUL INTERIOR IN 2018

Indiferent dacă vă renovați complet căminul sau dacă doriți să-l reîmprospătați cu noi detalii și culori, este bine să țineți cont de tendințele anului 2018 în designul interior. Afinitățile și stilurile personale pe care le urmăriți vor determina în mare măsură prezența anumitor tendințe în casa dumneavoastră. Acum, când a trecut deja jumătatea lui 2018, putem spune, cu siguranță, care sunt modelele ce domină designul interior actual.