Un apartament modern

Un apartament modern

2020 | Belgrad, Serbia

Galerie de imagini

Pardoseala LVT de la Tarkett a fost selectată în zona de joacă din camera copiilor datorită designului său elegant și a caracteristicilor tehnice. Această pardoseală prezintă o durabilitate ridicată, întreținerea este ușoară și de asemenea, a oferit spațiului o atmosferă călduroasă, fiind o soluție ideală în acest context.

Grosimea acestei pardoseli LVT de la Tarkett este de 2,5 mm; este produs fără ftalați și cu o emisie redusă de COV, folosită cu scopul de a îmbunătăți calitatea aerului din interior.

În restul apartamentului a fost montat parchet Tarkett din colecția Tango Classic, cu decorul Stejar Sepia. Arhitectul Sonja Brstina a optat pentru culoarea naturală a stejarului deoarece se asortează perfect cu pereții care au culori neutre și cu plantele din apartament.

Colecția de parchet Tango Classic este realizată din lemn de înaltă calitate și oferă o oportunitate excelentă de a da stil propriului spațiu, având posibilitatea de a alege între șase decoruri diferite de lemn. Parchetul este tratat cu un ulei special Osmo Hardwax care accentuează textura naturală a lemnului, în timp ce tratamentul de suprafață Proteco Strong sporește rezistența parchetului la uzură și deteriorare, ușurând astfel curățarea acestuia. Montare rapidă, întreținere ușoară, posibilitate de instalare peste sisteme de încălzire în pardoseală, confort – toate acestea sunt caracteristicile parchetului Tango Classic. 
 

Colecție sugerată

Despre

Renumita arhitectă Sonja Brstina a ales parchet și pardoseală LVT de la Tarkett pentru amenajarea unui apartament modern.

Designer / Arhitect

Sonja Brstina

Segment

Categorie produs