Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București

Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București

2023 | București, România

Galerie de imagini

Facultatea de Agricultură din București este cea mai veche și mai prestigioasă instituție de învățământ superior agronomic din România. De-a lungul celor 170 de ani, a adunat o experiență valoroasă în predare și cercetare, afirmându-se atât la nivel național, cât și internațional. Facultatea pregăteşte specialiști înalt calificați în domeniile agronomiei, silviculturii și biologiei, precum și activități de cercetare științifică în domeniile agriculturii, siguranței și securității alimentare, mediului și biotehnologiilor. Absolvenții dobândesc calificările necesare pentru a răspunde cerințelor pieței muncii în diverse sectoare (producție, servicii, cercetare științifică, educație etc.).

Pentru noi este o prioritate să contribuim la crearea unui mediu educațional care să susțină dezvoltarea academică a studenților și să le încurajeze interacțiunile sociale. Pauzele de prânz, momentele în care studenții se pot relaxa, socializa și își pot reîncărca bateriile, sunt foarte importante  pentru productivitatea și concentrarea lor zilnică. Astfel, cantina devine un spațiu important unde studenții se întâlnesc pentru a discuta și pentru a-și împărtăși experiențele. Ca zonă cu trafic intens, cantina Facultății de Agricultură a fost concepută pentru a susține și promova aceste valori, iar alegerea pardoselilor Tarkett, a contribuit semnificativ la acest obiectiv.

Colecțiile LVT, iD Inspiration 70 și ModularT 7, se disting pentru utilizarea în cantine datorită întreținerii lor simple și capacității remarcabile de a rezista la uzură, oferind protecție împotriva zgârieturilor, petelor și impacturilor. Cu un design de excepție, oferă posibilități nelimitate de design datorită modularității lor. Covorul PVC omogen din colecția iQ Eminent, reprezintă o soluție robustă și extrem de durabilă pentru zonele cu trafic intens și foarte intens din instituțiile de învățământ. Ușor de curățat, această colecție adoptă un design biofilic și permite crearea de spații concepute cu gândul la bunăstarea utilizatorilor.

 

Colecții sugerate

Despre

Descoperă cum pardoseala LVT și covorul PVC omogen de la Tarkett au adus un plus de confort în cantina modernă a Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București.

Contractant

Manawork

Segment

Categorie produs