Covor PVC rezidential

Covor PVC rezidential

Pardoselile PVC au cinci straturi – stratul inferior, compact, ce oferă putere în plus produsului, un strat de spumă care asigură izolarea acustică şi termică, un strat compact care nu permite schimbarea dimensiunilor şi aspectului pardoselii, stratul superior de spumă care acordă extra elasticitate şi un strat de protecţie, transparent, ce oferă protecţie adiţională la uzură şi măreşte existenţa de până la 7 ori. Combinaţiile de culori şi tipare ale materialului, diferitele dimensiuni şi forma plăcilor, aspectul de piatră, lemn, lucios, mat. Ceea ce înseamnă că acest tip de pardoseli PVC se va potrivi gusturilor şi stilului fiecăruia.

Ce înseamnă PVC și ce avantaje are

Un avantaj major al materialului PVC este versatilitatea sa, fiind adecvat pentru instalarea în toate camerele din casa dumneavoastră. Pardoselile din PVC sunt disponibile într-o gamă largă de culori şi tipuri de design, sunt extrem de confortabile la mers şi oferă un sentiment de căldură sub picioare, fiind totodată foarte rezistente şi economice.


Pardoseala PVC oferă flexibilitate în amenajarea spațiului

Cu toții ne dorim o locuință în care fiecare dintre încăperi să aibă propria identitate. Acest rezultat nu este greu de obținut, mai ales dacă mergeți pe soluția unei pardoseli din covor PVC. Soluție optimă pentru orice spațiu rezidențial, datorită disponibilității în zece colecții și 300 de modele distincte, pardoseala PVC de la Tarkett are o gamă variată de decoruri. Cu un aspect omogen, de gresie, ceramică, beton sau cu motive grafice, cu imprimeu mineral, de piatră sau lemn, gama de covor PVC Tarkett oferă nuanțe deschise, medii sau închise, în funcție de preferințele dumneavoastră. 

Covorul PVC se montează rapid și se întreține ușor

Această soluție de pardoseală surprinde plăcut prin efectul inovator, conferit de textura realistă, cu gofraj în registru. Ușor de curățat, covorul din PVC rezidențial oferit de Tarkett România beneficiază de protecția suprafeței X-treme, ce garantează o rezistență de până la șapte ori mai mare față de materialele obișnuite, în fața șocurilor mecanice și a substanțelor corozive. Grosimea stratului de uzură este de 0,45 mm, iar la acesta se adaugă alte patru. Stratul inferior, structurat cât mai compact, oferă rezistență produsului, iar stratul superior, de spumă, oferă izolare acustică și termică. 

Instalarea unui covor PVC Tarkett se face prin montare cu adeziv, iar grosimea sa poate varia între 1 mm și 3,5 mm, în funcție de modelul ales. Indiferent că alegeți această pardoseală PVC pentru baie, pentru living sau pentru dormitor, veți beneficia de o premieră mondială: gofrarea în registru, pe o dușumea ambalată în formă de rolă.