Mocheta Needlepunched

Mocheta Needlepunched

Mocheta needlepunched esteo soluție rezistentă, caracterizată prin simplitatea în design și o paletă deculori practică. Colecțiile de mochetă needlepunched sunt ușor de întreținut,totodată, fiind destinate mai multor spații datorită simple metode de producție.Datorită designului practic și rezistenței sporite, mocheta needlepunched esteo soluție eficientă pentru spațiile de birouri, coridoare, bucătării, putând fiinstalată chiar și pe scări, sub formă de trasee. 

Datorită proprietăților antialunecare, a rezistenței foarte bune, a capacității de a reduce emisiile de praf, mochetele Needlepunched pot îmbunătăți calitatea aerului din încăpere și aduc un plus de confort, durabilitate și siguranță.

Totodată, paletele de culori practice și designul elegant oferă izolare acustică și termică, utilă oricărei încăperi. Există numeroase motive pentru care merită să alegeți mochetele Needlepunched ca soluție practică, eficientă pentru pardoseala din spațiile de birou, coridoare, bucătării, putând fi instalată chiar și pe scări, sub formă de trasee. Acest tip de mochetă este o alegere ideală pe termen lung, este o soluție rezistentă, fiind potrivită pentru spațiile cu trafic intens.

Dacă sunteți în căutarea unor soluții convenabile și simple pentru a vă proteja pardoseala din bucătărie, din hol, birou, scări, mocheta vă va ajuta nu doar să oferiți protecție spațiului, ci și să creați o atmosferă mai caldă, confortabilă și plăcută. Pe site-ul Tarkett veți găsi peste 50 de modele de mochete și 12 colecții din care puteți alege ținând cont de culoare, nuanță, design, grosime.

Având o construcție convenabilă mochetele Needlepunched de la Tarkett se întrețin ușor. Totodată, suportul antiderapant oferă siguranță de mișcare într-un spațiu intens folosit. În ceea ce privește nuanțele, colecțiile de mochete Tarkett vă pun la dispoziție tot ceea ce aveți nevoie. De la mochetă verde, mochetă albastră, mocheta roșie, mocheta neagră până la mocheta turcoaz, mocheta roz sau mocheta mov.

Dumneavoastră decideți ce aveți nevoie, noi venim cu soluțiile!