Inspirație și Servicii
Referințe - Restaurant Stradale
Din dorința de a crea o atmosferă plină de viață, proprice socializării și relaxării, restaurantul Stradale a ales să-și reamenajeze interiorul prin pardoseala LVT. Soluția perfectă a fost realizată prin combinarea celor doua colecții LVT, iD Inspiration 70 & 70 Plus și iD Mixonomi.
Documentație
Tarkett & News

Tarkett se evidențiază prin atenția dedicată nevoilor clienților săi, aspect demonstrat prin activitatea de proiectare a celor mai eficiente soluții în materie de pardoseli și, totodată, prin grija manifestată asupra bunăstării oamenilor și a mediului înconjurător. Datorită unui portofoliu de produse variat, Tarkett reusește să se adreseze diverselor segmente de piață, confirmându-și poziția de lider în domeniul soluțiilor inovatoare și al dezvoltării sustenabile. 

Showroom Tarkett în București
Dacă sunteți arhitect, designer de interior sau comerciant al produselor Tarkett, ne puteți vizita la showroom-ul nostru din București, la adresa Șoseaua București-Ploiești, nr. 172-176, unde vă putem oferi soluții pentru o gamă variată de proiecte. Showroom-ul Tarkett este un spațiu special conceput pentru a oferi clienților suport informațional și consultanță, în scopul alegerii celor mai eficiente soluții pentru proiectele dvs. Aflați mai multe despre pardoselile de înaltă calitate de la Tarkett: parchet multistratificat, LVT, linoleum, pardoseli pentru sport și alte suprafețe.
-
Etrusco BEIGE 002
Linoleum

ETRUSCO SILENCIO xf²™ 18 dB - Etrusco BEIGE 002

Una dintre cele mai naturale şi durabile pardoseli de pe piaţă, linoleumul Tarkett este apreciat de 150 de ani pentru frumuseţea, confortul şi durabilitatea sa. Disponibil într-o gamă de culori intense, colecția noastră Etrusco Silencio xf²™ include un substrat special de spumă de 1,3 mm pentru a spori confortul tactil și pentru a reduce zgomotul cu 18 dB. Acesta este tratat cu protecția noastră unică xf²™, pentru durabilitate extremă, curățare ușoară și întreținere rentabilă.

Caracteristici principale
Specificații tehnice și de mediu
Tipul produsului ISO: Linoleum simplu și decorativ pe suport de spumă (EN 686)
Clasificare internă: 23 Intens
Clasificare comercială: 33 Intens
Clasificare industrială: 41 Moderat
Tratament pentru suprafață: xf²
Rolă (1 ref.)
Găsește decorul potrivit nevoilor tale
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Specificații tehnice și de mediu
DESCOPERĂ ETRUSCO SILENCIO xf²™ 18 dB