Totul despre pardoseli
Covoare pentru living
Covoarele reprezintă ultimul finisaj în amenajările interioare, inclusiv atunci când vorbim despre living, iar pe lângă faptul că acestea au un rol vizual, care este extrem de important, ele îndeplinesc mai multe cerințe: oferă căldură, confort și, de asemenea, contribuie la reducerea zgomotului din interior.
Sustenabilitate

Alegeri conștiente. Pentru oameni și planetă

Ne-am asumat un angajament față de standardele înalte cu privire la materialele folosite, pentru a face schimbări pozitive si sustenabile în favoarea oamenilor și planetei. Pentru noi, aceasta înseamnă depășirea standardelor de calitate a aerului din interior, instituirea unor norme de materiale sănătoase, reducerea amprentei de carbon și crearea unei economii circulare susținută de principiile Cradle to Cradle®. 

Academia Tarkett

Academia Tarkett

Academia Tarkett reprezintă un centru de instruire din Bačka Palanka, unde arhitecții, designerii de interior, partenerii de vânzări Tarkett găsesc răspunsuri la cerințele specifice proiectelor de arhitectură, sfaturi legate de selectarea unei pardoseli adecvate, precum și cu privire la montare și întreținere, întrebări legate de vânzări și așa mai departe. 

Referințe

Referințe

De la idee la realizare, inspirați-vă din produsele Tarkett în viața reală.

Referințele noastre
Citiți mai mult
Referințe - DoubleTree by Hilton
DoubleTree by Hilton Bruxelles este un hotel cu opt etaje, situat la câteva minute de principalele atracții ale orașului. Construit în 1910, reprezintă un reper art deco, deținut din anul 2003 de compania Pandox. Hotelul complet renovat și redecorat are 354 de camere și apartamente, toate având un aspect autentic și modern, cu un design îndrăzneț și vesel.
Tarkett & News

Tarkett se evidențiază prin atenția dedicată nevoilor clienților săi, aspect demonstrat prin activitatea de proiectare a celor mai eficiente soluții în materie de pardoseli și, totodată, prin grija manifestată asupra bunăstării oamenilor și a mediului înconjurător. Datorită unui portofoliu de produse variat, Tarkett reusește să se adreseze diverselor segmente de piață, confirmându-și poziția de lider în domeniul soluțiilor inovatoare și al dezvoltării sustenabile. 

Showroom Tarkett în București
Dacă sunteți arhitect, designer de interior sau comerciant al produselor Tarkett, ne puteți vizita la showroom-ul nostru din București, la adresa Șoseaua București-Ploiești, nr. 172-176, unde vă putem oferi soluții pentru o gamă variată de proiecte. Showroom-ul Tarkett este un spațiu special conceput pentru a oferi clienților suport informațional și consultanță, în scopul alegerii celor mai eficiente soluții pentru proiectele dvs. Aflați mai multe despre pardoselile de înaltă calitate de la Tarkett: parchet multistratificat, LVT, linoleum, pardoseli pentru sport și alte suprafețe.
-
Tudor 4
Covor PVC rezidential

ABSOLUT - Tudor 4

Dacă ești în căutarea unui covor PVC cu textură de lemn, aceasta este colecția care ți se potrivește. Colecția de pardoseli din PVC cu textură de lemn Absolut este ușor de curățat și instalat. Această pardoseală PVC propune o premieră mondială: gofrare în registru pe o dușumea ambalată în formă de rulou! Textura realistă, un efect inovator și cea mai recentă realizare a industriei pardoselilor PVC fac posibil ca orice covor PVC din colecția Absolut să aibă o textură naturală a lemnului, aducând o notă de rafinament în fiecare cameră unde este instalat. Stratul de acoperire al pardoselilor din PVC Absolut redă frumusețea și eleganța naturală a dușumelelor din lemn, economisind timp datorită cerințelor scăzute de întreținere, instalării ușoare și durabilității ridicate. Această colecție de covoare PVC cu textură de lemn include șase designuri cu aspect realist, astfel încât să poți găsi o variantă potrivită pentru orice cameră. 

Caracteristici principale
Specificații tehnice și de mediu
Clasificare internă: 23 Intens
Clasificare comercială: 32 General
Tratament pentru suprafață: X-treme
Grosime totală: 3 mm
Grosimea stratului de uzură: 0,45 mm
Rolă (2 ref.)
Găsește decorul potrivit nevoilor tale
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Specificații tehnice și de mediu
DESCOPERĂ ABSOLUT