Apartament în Georgia

Apartament în Georgia

2022 | Tbilisi, Georgia

Galerie de imagini

Proiectul de design al unui apartament, situat în Dighomi, Georgia, a fost creat în culori simple. Clientul și-a dorit un interior mai puțin colorat, ceea ce s-a realizat cu o combinație de tonuri de gri și lemn, introducând culori calme în spațiu. 

Principalele texturi utilizate în interior sunt lemnul și marmura, iar caracterul principal al interiorului este determinat de jocul de lumini. O combinație elegantă și de bun gust, realizată din culorile maro închis și alb creează o aură intimă și confortabilă.

În bucătărie, precum și în alte părți ale casei, există pardoseală LVT, colecția iD Inspiration High Traffic 70 -design English Oak Natural, care creează un plus de confort și oferă o atmosferă caldă. Culorile gri și maro predomină în cameră, sunt echilibrate de culoarea albă, folosită pe mobilier și pe pereți. Toate elementele reprezintă un fel de sinteză a stilului clasic, a minimalismului și a liniștii, care, în cele din urmă, creează un interior calm și confortabil.

Pardoselile Tarkett LVT sunt pardoseli care au un design excelent și dispun de o selecție largă de modele bazate pe natură, cum ar fi: piatră, lemn, textile, metal..., care vor oferi o ambianță confortabilă și caldă. Pardoselile Tarkett LVT sunt ideale pentru utilizarea în spații comerciale, precum și pentru locuințe.

Colecție sugerată

Despre

Explorați un apartament confortabil și călduros din Georgia, cu 115 metri pătrați de pardoseală LVT de la Tarkett instalată, creând o ambianță plăcută.

Designer / Arhitect

Accent by Her

Contractant

Bauflexy

Segment

Categorie produs