Avenor College

Avenor College

2022 | Bucharest, România

Galerie de imagini

Suntem mândri că am avut ocazia să lucrăm la un proiect minunat pentru Avenor College, o școală cu dublă acreditare, românească și britanică, situată la liziera pădurii Băneasa, în București. Noua clădire Secondary School, dedicată elevilor de la gimnaziu și liceu, a fost echipată cu pardoseli de la Tarkett. Acestea au fost instalate cu scopul de a dota școala cu soluții moderne, sigure și fiabile, în sprijinul procesului de învățare. Elevii se dezvoltă într-un mediu modern, valorizând caracteristicile esențiale ale profilului lor: inner balanced, independent and connected, active, positive citizen, explorer, creative thinker, effective communicator și future ready.

Iată soluțiile pe care le-am furnizat pentru acest proiect:

Linoleumul Veneto - o soluție sustenabilă și ecologică. Această pardoseală este realizată din ingrediente naturale și regenerabile, tratată cu sistemul nostru unic de protecție a suprafeței, xf², oferindu-i o rezistență extremă, posibilitatea de curățare facilă și întreținere eficientă din punct de vedere al costurilor. 

Accent Excellence - covor PVC eterogen, versatil, potrivit pentru o gamă largă de aplicații. Este ideal pentru zonele cu trafic intens, cum ar fi școlile. Varianta acustică este dotată cu un strat intermediar de spumă care reduce transmiterea sunetului și absorbția șocurilor.

Granit Safe T - este o soluție de pardoseală sustenabilă, ideală pentru zonele umede cu trafic intens, unde siguranța este esențială. 

Wallgard - soluția perfectă pentru spațiile ce necesită protecție specială a pereților, precum sălile sterile, zonele umede și mediile industriale ușoare. Wallgard este disponibil într-o paletă de 11 culori, cu nuanțe subtile de pastel  - inclusiv două culori suplimentare, special concepute pentru persoanele cu deficiențe de vedere.

Colecții sugerate

Despre

Descoperiți campusul amplasat în apropierea Pădurii Băneasa și grădinița din centrul orașului București, Avenor College, proiectat cu pardoseli de la Tarkett.

Designer / Arhitect

AMA design

Contractant

Theta

Segment

Categorie produs