Cabinetul de Pediatrie Guliver

Cabinetul de Pediatrie Guliver

2020 | Belgrad, Serbia

Galerie de imagini

Ideea designului interior a cabinetului de pediatrie a fost să se folosească personaje din desene animate, într-o pădure, cu scopul de a diminua teama copiilor si de a le capta atenția când aceștia vizitează cabinetul medical.

Principala provocare a arhitectei Sonja Brstina a fost în faza de proiectare, când a trebuit să gândească cum să amenajeze două birouri, recepția, o mini bucătărie și sala de așteptare cu o cameră de joacă pentru copii într-o suprafață de 43 de metri pătrați. Rezultatul final a fost un birou decorat frumos și amenajat practic, care este vizitat cu plăcere nu doar de copii, ci și de adulți. 

Colecțiile iD Mixonomi și iD Inspiration 55 au fost selectate ca pardoseli, potrivindu-se perfect în întreaga poveste.


Colecția iD Mixonomi este special concepută pentru arhitecți și designeri, deoarece le permite să-și exprime creativitatea și să-și personalizeze creațiile unice de pardoseli. În această gamă sunt incluse 11 forme diferite și 34 de culori.

Colecție sugerată

Despre

Poți vedea în imaginile alăturate cum arată pardoseala Tarkett LVT, din colecțiile iD Mixonomi și iD Inspiration 55 în cabinetul de pediatrie, un proiect creativ de design interior.

Designer / Arhitect

Sonja Brstina

Segment

Categorie produs