iD Mixonomi

CARACTERISTICI PRINCIPALE
  • 8 formate complet încorporabile și 3 miniforme pentru un aspect omogen
  • 34 de culori intense
  • Posibilități nesfârșite de design
  • Ideal pentru zone cu trafic intens
  • Rezistenţă la abraziune, zgârieturi şi pete
  • Uşor de curăţat şi de întreţinut

Arta combinării. Creată pentru arhitecți si designeri, iD Mixonomi este o nouă colecție de pardoseli modulare din vinil. Acesta introduce un concept complet personalizabil, cu 11 forme și 34 de culori cu care să vă jucați. iD Mixonomi împinge limitele designului și le permite arhitecților și designerilor să își exprime creativitatea și să modeleze experiențele unice ale clienților prin intermediul pardoselii. În aprilie 2017, iD Mixonomi a fost onorat cu premiul Red Dot Award: Product Design.

MIXAREA CULORILOR ȘI A FORMELOR, ÎN COMBINAȚII INFINITE

DORIȚI SĂ VEDEȚI MAI MULT?
UITAȚI-VĂ LA ID MIXONOMI PE VIDEO!
Colecția iD Mixonomi extinde domeniul artei pardoselilor prin posibilități nesfârșite de amestecare și combinare.

SPECIFICAȚII TEHNICE ȘI DE MEDIU

STUDII DE CAZ CU ID MIXONOMI

Tarkett Showroom Sofia

TARKETT SHOWROOM SOFIA

Tarkett a deschis recent Showroom-ul din Sofia, oferind vizitatorilor o prezentare a produselor sale: parchet, laminat, vinil, linoleum, pardoseli sportive și selecțiile de mochete Desso și Sintelon.

PROIECTAȚI PARDOSEALA DVS.

Doriți să amestecați și să potriviți culori și forme online pentru a crea propriul dvs. model de parchet din plăci de vinil de lux? iD Mixonomi Designer este un instrument gratuit pe web care vă va ajuta în procesul de creare a pardoselilor dvs. proprii. După crearea modelului dvs, veți putea să îl vizualizați în camera încăperea și să descărcați fișierele JPG și CAD ale creației dvs.