CLĂDIRE REZIDENŢIALĂ

CLĂDIRE REZIDENŢIALĂ

2017 | Zagreb, Croaţia

Galerie de imagini

O opţiune preferată în clădirile rezidenţiale este parchetul, deoarece aduce frumuseţea naturală şi căldura lemnului în fiecare locuinţă în care este montat.
Tarkett oferă o gamă largă de specii de lemn din întreaga lume, care răspund aşteptărilor şi nevoilor utilizatorilor săi, devenind astfel parte din viața lor de zi cu zi, mai frumoasă şi mai plăcută. Astfel, Tarkett Salsa Premium a adus o combinaţie perfectă de culori moderne şi texturi, devenind soluția perfectă pentru acest spațiu.
La fel ca toate colecțiile de parchet Tarkett, Salsa Premium are, de asemenea, o gamă diversificată de plinte, cu o garanţie de 30 de ani. Puteţi alege dintr-o varietate de modele - există până la opt soluţii diferite de design. Cu sistemul de montare T-lock, instalarea şi demontarea podelei nu au fost niciodată mai simple. Parchetul Premium Salsa vă permite să creaţi exact tipul de ambianţă dorită - cu confort, stabilitate şi stil, fără compromisuri. Suprafaţa protejată de lac face întreținerea și curăţarea mai uşoară, în timp ce podeaua îndeplinește funcții ecologice, ce vă protejează sănătatea.
Protecţia specială pe bază de ulei și ceară (Proteco Hardwax Oil) subliniază structura naturală a lemnului şi, în acelaşi timp, face mai uşoară întreţinerea podelei, economisind timp şi bani. Instalarea parchetului Tarkett este extrem de simplă, întrucât toate plăcile de parchet sunt concepute cu sistemul de îmbinare click. În funcţie de suprafaţa casei, parchetul Tarkett poate fi instalat de un tehnician într-o singură zi, fără a fi nevoie de relocare în timpul lucrărilor. Curăţarea şi întreţinerea parchetului Tarkett sunt extrem de simple, cu produse Tarkett potrivite pentru mentenanța parchetului.

Colecție sugerată

Despre

Tarkett oferă o gamă largă de specii de lemn din întreaga lume, care răspund aşteptărilor şi nevoilor utilizatorilor săi, devenind astfel parte din viaţa lor de zi cu zi, mai frumoasă şi mai plăcută.

Designer / Arhitect

Helena Alfirević Arbutina, HD Spatium d.o.o.

Contractant

Tepih centar

Segment

Categorie produs