Covoare pentru camere de copii. Descoperă designul de covor potrivit, din oferta noastră

Covoare pentru camere de copii. Descoperă designul de covor potrivit, din oferta noastră

În cadrul Tarkett putem găsi combinații perfecte de covoare pentru camere de copii. Perfecte pentru  spații de joacă, dar și pentru zonele în care micuții se odihnesc, acestea sunt vesele și confortabile. Fabricate din fibre sintetice, cu proprietăți antibacteriene, acestea sunt ușor de  întreținut și perfecte pentru distracția în familie.  


Avem o varietate de covoare ce pot fi cu ușurință integrate în designul camerei. De la ideea jocului, acolo  unde regăsim covoarele din colecția Play, până la cele din colecția Vegas Kids, toate pot fi regăsite în spațiile dedicate  micuților. Aceștia vor fi mult mai veseli într-o cameră cu o atmosferă relaxantă în care să se simtă  confortabil.
 

Covoare pufoase pentru camere de copii

Realizate dintr-o combinație de fire de polipropilenă și poliester, în nuanțe de bej, maro, alb perlat  fermecător și argintiu, acestea covoare pufoase din colecția Pleasure accentuează stilul și atmosfera  de bine pe care dorim să o regăsim în fiecare cameră pentru copii. Dacă alegi un astfel de covor vei obține plăcere la  atingere, senzație de căldură pentru o perioadă mai lungă de timp, și durabilitate.  
 

Trei modele de covoare pufoase pentru camera copiilor, din colecția Pleasure

Covoare colorate pentru camera copiilor

În colecția Play avem integrate covoarele colorate pentru camerele copiilor. Sunt ușor de întreținut și  curind o varietate de decoruri. Acest lucru îi va ajuta pe copii să-și crească încrederea în sine doar prin  simplu fapt că se simt veseli și plini de viață în propria încăpere. Grosimea firului este de 8 mm și  poți găsi decoruri pentru toate gusturile. 
 

Trei modele de covoare colorate pentru camera copiilor, din colecția Play

Covoare cu animale pentru camera copilului

În colecția de covoare Pastel Kids avem combinații perfecte de culori, design și materiale. Copiii se vor simți astfel  mult mai joviali și vor dori să petreacă un timp îndelungat în propria cameră. Cu o grosime a firului de 14  mm, acestea sunt vesele și confortabile, perfecte pentru cei mici. 
 

Trei modele de covoare cu animale pentru camera copiilor, din colecția Pastel Kids

Covoare pentru camera de joacă

Regăsim aici colecția Vegas Kids, o colecție de covoare pentru camera de joacă ce este realizată într-un  formidabil mod de producție. Durabile, fără a-i obosi vizual pe copii, reușesc să mențină căldura și  creativitatea acestora. Printr-o paletă largă de culori și decoruri, punem accent pe culorile galben și  albastru. Cu o grosime a firului de 12 mm, acestea pot realiza un design modern oricărei camere.  
 

Trei modele de covoare pentru camera de joacă, din colectia Vegas Kids

Covoare pentru camere de băieți

În camerele de băieți se potrivesc foarte bine covoarele din colecția Pleasure și colecția Play. Covoarele din colecția Pleasure sunt de tip shaggy (cufir lung), acestea sunt realizate din poliester și fire de polipropilenă și oferă un aspect luxos al camerei. Covoarele din colecția Play sunt construite din fibre sintetice care sunt atât ușor de curățat, cât și antibacteriene. Ele oferă o varietate de decoruri care se potrivesc diverselor interese ale copiilor și care pot fi integrate cu ușurință în designul camerei. 
 

Trei modele de covoare pentru camere de băieți, din colecțiile Pleasure și Play

Covoare pentru camere de fete

Micuțele prințese își doresc fără doar și poate covoare în culori pastelate, cu un design modern. Colecția de covoare Roma Kids are pe lângă confort și siguranță, un raport excelent calitate-preț și include trei decoruri, diposnibile în diferite forme.
 

Trei modele de covoare pentru camere de fete, din colecția Roma Kids

Covoare pentru copii, pe dimensiuni

Combinațiile perfecte pentru covoare vin acum în tot mai multe dimensiuni. De la covoare 1,6 x 2,3 mm până la cele de 1, 2 m există variante pentru fiecare buget și dorință în cadrul designului Pastel Kids. 


În ceea ce privește cele cu design Play avem format traversă de 0,8 m, dar și covoare clasice cu dimensiuni de la 0,8 x 1,5 m la 1,6 x 1,7 m. În ceea ce privește colecția Roma Kids, găsim variante de la 1,6 x 2,3 m și 1,2 x 1,7 m. La colecția Vegas Kids găsim dimensiunile următoare: 1,6 x 2,3 m, 1,2 x 1,7 m. În cadrul Pleasure regăsim dimensiuni 2 x 3 m, 1,6 x 2,3 m, 1,4 x 2 m, 1,2 x 1,7 m și 0,8 x 1,5 m. 
 

Covor colorat din colectia Play intr-o camera de copii  in nuante deschise

Grosimea covoarelor pentru camere de copii. Cum alegi

Un covor colorat reprezintă o pată de culoare în camera celui mic
 

Poți găsi covorul potrivit pentru camera copilului tău în colecțiile menționate mai sus. De la cele mai mici dimensiuni pentru camerele micuților, până la grosimea perfectă pentru un spațiu confortabil. Decorul potrivit poate fi oferit de Pastel Kids cu o grosime a firului de 14 mm. Designul Play oferă o grosime e firului de 8 mm, pe când la Vegas Kids regăsim o grosime de 12 mm. Pentru camerele adolescenților, avem de data aceasta o grosime a firului de 50 de mm.
 

Covor gros din colectia Play si jucarii intr-o camera de copii

Covoarele groase sunt potrivite pentru camera copiilor și creează un spațiu confortabil