Covoare

Covoare

Descoperiți colecțiile de covoare și alegeți designul care se potrivește cel mai bine cu specificațiile locuinței sau spațiului care urmează să fie amenajat.

În cadrul unei puternice legături între clienți, angajați și acționari satisfăcuți, Sintelon are o tradiție de peste 128 de ani, funcţionând cu succes în cadrul Grupului Tarkett.

Folosind cea mai modernă linie de producție a covoarelor şi echipamentelor de prelucrare a firelor, Sintelon este lider în fabricarea de covoare din materiale textile în Europa de Sud-Est. 

Covoare pentru living, dormitor, hol sau bucătărie

Covoarele Sintelon reprezintă soluții moderne şi inovatoare. Din gama largă de covoare şi modele moderne, veți putea găsi unul care se potriveşte spațiului dvs. - living, dormitor, hol sau camere pentru copii -, iar proprietățile îmbunătățite ale covoarelor vor uşura semnificativ întreținerea acestora. 

Gama largă de culori, modele, structuri, dimensiuni şi forme de covoare oferă nenumărate opţiuni de integrare în orice interior. De la designuri moderne, care dau o notă de unicitate oricărui spațiu, până la modele moi pentru un confort superior, la combinații de culori și modele tradiționale, covorul Sintelon va aduce o nouă dimensiune a bucuriei în casa dvs.
 

Covoarele de la Tarkett impresionează prin calitate, paletele de culori, forme sau design, fiind potrivite a fi incluse în orice amenajare interioară. Fie că vă doriți un model vintage sau preferații modelele de covoare moderne, diversitatea opțiunilor prezente vă va permite să faceți alegerea potrivită, care să răspundă cât mai bine preferințelor și nevoilor dumneavoastră. 

 

Cu o tradiție de peste 128 de ani, covoarele Sintelon prezente în oferta noastră sunt realizate folosind cele mai moderne linii de producție și echipamente de prelucrare a firelor existente, astfel încât rezultatul final să fie unul care impresionează prin durabilitate, aspect și textură. Datorită gamei variate de produse disponibile în oferta noastră, aveți posibilitatea de a alege un model potrivit preferințelor dumneavoastră. Fie că doriți un covor pentru living, care să-i ofere camerei de zi un aer modern și primitor, sau sunteți în căutarea unui covor pentru hol, potrivit pentru traficul intens, ori căutați un covor pentru copii, cu un design potrivit pentru camera celor mici, pe Tarkett puteți găsi oricând modelul dorit. 

 

 

Pentru că preferințele și nevoile individuale sunt întodeauna diferite, Tarkett vă pune la dispozție covoare de diferite culori și dimensiuni, astfel încât să puteți decora orice amenajare exact așa cum vă doriți. Fie că sunteți conservator și preferați un model de covor gri sau un covor verde, sau vă doriți să creați un contrast cromatic puternic într-o încăpere și preferați un covor colorat, varietatea de modele disponibile, vă vor ajuta, cu siguranță, să faceți alegerea potrivită.

 

Toate modelele oferite de Tarkett impresionează prin gradul mare de confort tactil oferit, dar și prin materialele de fabricație folosite care, pe lângă durabilitatea crescută, simplifică întreg procesul de curățare și întreținere a covoarelor. Descoperiți toate colecțiile de covoare de la Tarkett și alegeți-l pe cel preferat!

Cum puteți alege covorul potrivit pentru orice locuință

Iată si câteva lucruri de care vă recomandăm să țineți cont atunci când alegeți un covor:

  • Dacă optați pentru un covor cu imprimeu, desenul acestuia trebuie sa țină cont de dimensiunea camerei. Desenele mari se potrivesc în încăperi mari, de exemplu în living. Pentru o cameră mai mică, e bine să alegeți un covor cu imprimeu mărunt, repetitiv. 
  • O cameră îngustă, de exemplu un hol, poate să pară mai lată dacă optați pentru covoare cu dungi. 
  • Când doriți un decor modern, contemporan, vă puteți orienta către un covor în alb și negru. 
  • În ceea ce privește culoarea, contrastul este de dorit. Nu trebuie să alegeți covoare în aceeași culoare cu pereții sau parchetul, ci mai degrabă covoare a căror culoare se potrivește cu cea a altor elemente. Covorul trebuie să urmeze tonul camerei. Dacă ați optat pentru pereți sau parchet în nuanțe reci, atunci va trebui să alegeți și un covor într-o culoare rece. 
  • Culori închise sau deschise? Un covor într-o culoare deschisă are avantajul că mărește vizual camera, pe când un covor într-o culoare mai închisă rezistă mai bine la murdărie, ceea ce poate fi util dacă aveți copii mici sau animale de companie în casă.