Covoare pentru hol: Descoperă designul de traversă potrivit, din oferta noastră

Covoare pentru hol: Descoperă designul de traversă potrivit, din oferta noastră

Atunci când ne pregătim să ne mutăm într-o casă nouă sau chiar să remodelăm, vrem ca totul să fie perfect până la ultimul detaliu. Covoarele sunt modalitatea perfectă de a ne arăta propriile energii și idei, chiar dacă nu suntem tocmai specialiști în domeniu.
Aici vei găsi o gamă largă de covoare pentru toate camerele casei tale, inclusiv pentru hol. 

Datorită faptului că decorurile covoarelor au numeroase culori dintre care poți alege, îți creează oportunitatea de a avea multe opțiuni de integrare în orice interior. De la decoruri tradiționale până la cele moderne, cu o textură moale, pentru un confort superior, aceste covoare vor aduce noi dimensiuni a bucuriei în viața ta.
 

Covoare traversă moderne pentru hol

La Tarkett, poți găsi mai multe tipuri de covoare printre care și cele din colecția Gate, care sunt perfecte pentru hol. Cu design modern, oferă o notă personală fiecărui spațiu.
Colecția Gate este compusă din covoare de tip traversă și runner, fiind destinate spațiilor lungi și înguste. Sunt foarte practice și aduc o senzație de căldură, atât la propriu cât și la figurat. 
 

Model de covor pentru hol din colecția Gate

Covoare lungi pentru hol

Dacă ești în căutarea unor covoare lungi pentru hol, aici găsești cu siguranță o gamă variată din care poți alege. Spre exemplu, poți găsi în colecțiile Gate și Passage decoruri care au culori comerciale precum crem, bej, maro și gri, cu un raport calitate-preț, care nu te va dezamăgi. Covoarele de culoare bej sunt preferate atunci nu se dorește să se atragă atenția prea mult asupra lor. 
 

Model de covor pentru hol din colecția Gate

Covoare hol, pe dimensiuni

A avea un covor frumos pentru hol ajută cu siguranță la definirea diferitelor spații și la ghidarea vizitatorilor în jurul casei. Indiferent dacă dorești să alegi un covor modern sau traverse care să nu iasă în evidență prea mult, gama noastră de produse te ajută fără doar și poate în decizia ta. 

Covoarele pentru hol le poți găsi în două formate, o traversă de 0,8 m. și un runner de 0,67 m. Ideal este să alegi un covor care sa se potrivească cu forma holului. Un alt lucru important este ca niciodată lungimea covorului să nu se extindă spre interiorul altei încăperi. 
 

Două modele de covoare moderne pentru hol, din colectia Passage

Grosimea covoarelor pentru hol

Grosimea covorului reprezintă un element important, deoarece influențează foarte mult aspectul și confortul unui covor. Alegerea dintre un covor mai subțire cu unul mai gros nu se bazează doar pe estetică, ci și pe nivelul dorit de comoditate. În funcție de compoziția produsului și de tipul de fire utilizat, grosimea covoarelor poate varia. Dacă se folosesc aceleași fire dar cu  tehnici de prelucrare diferite rezultatul va fi că grosimea covoarelor va fi diferită, în funcție de tehnica de prelucrare. 

Covoarele pentru hol produc o senzație de căldură și sunt foarte practice pentru prevenirea accidentelor, deoarece suportul îmbunătățește stabilitatea lor.
 

Două modele de covoare în culori neutre pentru hol, din colecțiile Gate și Passage