Alege un design interior colorat care transmite optimism

Alege un design interior colorat care transmite optimism

Decorul jucăuș și pozitiv din casă învăluie spațiul într-o atmosferă optimistă, care te ajută să te relaxezi.  Îndrăzneala și umorul sunt folosite pentru a crea interioare personalizate în care predomină creativitatea. Astfel, decorul casei tale devine o extensie a personalității tale. Pentru a adăuga un plus de energie și dinamism, sunt recomandate pardoseala sau pereții colorați. Un tablou poate fi, de asemenea, un element ce transformă complet o cameră. În plus, dacă te simți inspirat și mobilierul specific anilor ’60- ’70 cu linii geometrice este pe placul tău, poți să transformi interiorul într-un mediu foarte creativ, folosind un design interior colorat și interesant.

Adaugă culoare în decorul casei tale

Alege o piesă centrală de mobilier în nuanțe contrastante și îndrăznețe, care va da încăperii un aer energic, dacă este amplasată pe o pardoseală într-o culoare neutră, astfel încât raportul de culori să fie echilibrat. Instalează o pardoseală din parchet laminat care să armonizeze decorul.  Folosește obiecte de mobilier mici și foarte colorate pentru a completa peisajul din camera de zi într-o notă jucăușă.

 Amenajează casa într-un mod în care să reflecte starea și personalitatea ta

Când decorezi sau redecorezi casa sau o cameră, fii sincer cu tine și alege stilul care îți place cel mai mult. Dă frâu liber imaginației tale, combinând obiecte și stiluri pentru a crea un decor pop și inedit. Inclusiv bucătăria ta poate arăta apoi ca o galerie de artă, veselă și creativă. În plus, este o modalitate distractivă de a aduce un aer pozitiv în casă!

Folosește printuri grafice pentru un design personalizat

Animă-ti casa cu imprimeuri ultragrafice. Joacă-te cu diferite tipuri de design și vei avea astfel un decor 100% personalizat. Combină modelele geometrice pe diferite niveluri, de la cele mai mici la cele supradimensionate. Optează pentru o gamă de culori monocrome care vor amplifica designul interior și pentru un taburet decorativ lăcuit cu linii geometrice care poate fi folosit pe post de noptieră. Vei simți, cu siguranță, spiritul anilor ’60-’70 și vei fi bucuros să te trezești în acest dormitor colorat!

Optează pentru pardoseala din PVC la rolă pentru a completa decorul

Dacă îți dorești ca fiecare cameră din casa ta să aibă propria identitate, pardoseala din PVC este cea mai bună opțiune, deoarece este disponibilă într-o varietate de tipuri de decor care se potrivesc cu ușurință într-un spațiu deja amenajat. Pentru un design interior colorat și vesel, nuanțele deschise și cele cu model grafic sunt ideale. În cazul în care deja ai un decor destul de încărcat, mai potrivite în acest caz sunt variantele cu textură din lemn, întrucât redau un aspect clasic.

parchet laminat