Parchet laminat

Parchet laminat

Realizate în proporție de 84% din lemn, plăcile de parchet laminat oferă modele imprimate rezistente, pentru locuințe și zone comerciale, unde stilul trebuie să fie rapid, accesibil și durabil. Sistemul TC-Lock  permite o instalare simplă, care poate fi realizată imediat, făcând din parchetul laminat o alegere ideală pentru renovări. Pardoselile laminate Tarkett sunt fabricate în Germania, din materiale de cea mai bună calitate și au o suprafață protectoare din melamină, pentru o întreținere ușoară.

Parchetul laminat - o soluție elegantă, accesibilă și durabilă.

 

Parchetul laminat reprezintă o opțiune care poate oferi oricărei încăperi un aer cald și primitor. Realizat în proporție de 84% din lemn, modelele de parchet laminat de la Tarkett reprezintă o alegere potrivită, atât pentru locuințe, cât și pentru zonele comerciale, întrucât îmbină într-un mod excelent aspectul original cu funcționalitatea ridicată, datorată materialelor de cea mai bună calitate din care acesta este realizat. Suprafața protectoare, din melamină, îi oferă o durabilitate superioară și permite o întreținere facilă

 

Varietate în design

Când vine vorba despre parchetul laminat, marele avantaj este reprezentat de varietatea mare de modele pe care o aveți la dispoziție. Astfel, în funcție de preferințele dumneavoastră, puteți opta pentru un model de parchet gri, parchet alb sau, dacă optați pentru un stil aparte, puteți alege dintre multitudinea de modele de parchet - Vintage sau Modern -  disponibile pe site-ul Tarkett. Indiferent de modelul ales, calitatea va fi mereu aceeași, iar amenajarea generală va fi, cu siguranță, completat de acest tip de pardoseală.

 

Parchet laminat cu performanțe tehnice de lungă durată

Pe lângă aspect, acest tip de pardoseală oferă numeroase opțiuni și atunci când vine vorba despre durabilitate. Mai mult, canturile plăcilor de parchet laminat disponibile sunt tratate cu silicon, astfel încât să ofere o protecție sporită împotriva umidității. De asemenea, parchetul laminat este compatibil cu sistemele de încălzire prin pardoseală, așa că poate fi integrat, de minune, într-o încăpere în care se dorește folosirea unui astfel de echipament. 

Parchetul laminat Tarkett reprezintă o alegere inspirată, nu doar datorită modelelor disponibile, ci și datorită sistemului de instalare extrem de rapid și practic. Sistemul TC-Lock de îmbinare a plăcilor permite o instalare rapidă a întregii pardoseli. Singurele aspecte care trebuie a fi respectate pentru un montaj rapid și eficient sunt legate de suprafața pe care este instalat laminatul; aceasta trebuie să fie uscată, plană și curată, iar în cazul în care un parchet este instalat peste o podea existentă, trebuie inspectat dacă aceasta respectă cerințele de nivelare.

 


 

Descoperiți toate modelele de parchet laminat Tarkett și alegeți-l pe cel mai potrivit din magazinele distribuitorilor noștri autorizați!