EFT Trade

EFT Trade

2021 | Beograd, Serbia

Galerie de imagini

EFT Trade DOO aparține Grupului EFT, care este un jucător de top în comerțul cu energie electrică și investiții în Europa Centrală și de Sud-Est. Principala activitate comercială a companiei este reprezentată de serviciile de consultanță și se ocupă, de asemenea, de comerțul cu energie electrică și dezvoltarea producției durabile de energie electrică în Balcani.

Spațiul de lucru deschis oferă posibilitatea de a crea un ecosistem de zone și segmente interconectate, precum și combinarea spectaculoasă a mochetei DESSO, indicând cu precizie scopul fiecărei zone. Flexibilitatea designului oferă tranziții interesante între diferite zone.

Caracteristica definitorie a mochetei modulare DESSO este modularitatea sa remarcabilă. Comparativ cu mocheta disponibilă sub formă de rolă, dalele de mochetă sunt disponibile în formă pătrată iar acesta este motivul pentru care reprezintă o soluție excelentă pentru amenajarea spațiilor de birouri și a clădirilor publice. Avantajele rezultate din însăși structura produsului, precum și decorurile inovatoare și gama largă de culori vibrante, sunt combinate perfect cu alte produse Tarkett pentru a crea concepte de impact și practice.

Colecție sugerată

Despre

Puteți vedea cum EFT Trade DOO, din Belgrad, a transformat spațiul de lucru prin amenajarea cu mocheta DESSO.

Contractant

Opreming DOO

Segment

Categorie produs