Hotel Valamar Lacroma Dubrovnik

Hotel Valamar Lacroma Dubrovnik

2019 | Dubrovnik, Croaţia

Galerie de imagini

Hotelul se evidențiază drept o excelentă destinație pentru cei ce îndrăgesc atât vacanțele pe litoral, datorită frumuseții plajei și mării, regăsite chiar în fața hotelului, cât și explorarea istoriei unui oraș precum Dubrovnik, cu un vast bagaj cultural. 

Acest hotel de 4 stele este câștigătorul cunoscutului Word Travel Award, fiind catalogat drept principalul hotel din Croația, ce oferă servicii și facilități de înaltă calitate. Se evidențiază prin materiale modern atent alese, elganță și confort, iar pardoselile Tarkett aduc un plus de valoare amenajării, prin design și performanță. 700 m2 de pardoseală LVT din colecția iD Inspiration Click & Click Plus, o soluție ideală pentru acest tip de spațiu, au fost instalați în elegantul interior al hotelului Valamar Lacroma Dubrovnik. 

Perfectă pentru zonele cu trafic intens, designurile exclusive ale acestei colecții au fost inspirate de elemente naturale, precum lemn, piatră sau metal. Datorită sistemului de instalare prin click, pardoseala LVT se instalează cu până la 35% mai rapid decât pardoseala instalată prin lipire, iar procesul de pregătire a suprafeței este minimal, sau, în unele cazuri nu este necesar, aspect ce clasează acest tip de pardoseală ca fiind ideal pentru unitățile din industria HoReCa. Pardoseala este tratată cu Top Clean, un strat de protecție superior pentru o mentenanță mai ușoară și o mai bună rezistență la trafic, zgârieturi și pete. 

Alegând pardoselile Tarkett ca soluții pentru spații precum, zone de recepție, camera de hotel, restaurant și baruri, veți putea crea amenajări interioare sophisticate, de o înaltă calitate și performanță.  

Colecție sugerată

Despre

Hotelul Valamar Lacroma Dubrovnik este situat în peninsula Babin Kuk, la o distanță de 15 minute de Centrul Vechi al orașului Dubrovnik.

Designer / Arhitect

Artitura, Natali Zulijani Giambastiani

Contractant

Valamar

Segment

Categorie produs