Pardoseala LVT

Pardoseala LVT

Pardoseala este noul loc de joacă, utilizând LVT. Produs atât sub formă de plăci, cât și de scânduri, într-o gamă largă de modele, culori și stiluri, LVT oferă posibilități nesfârșite de design datorită modularității lor. Plăcile de vinil de lux oferă mai multe opțiuni de instalare: cu adeziv pentru trafic intens, fără adeziv pentru renovare rapidă si în sistem cu click pentru instalare flotantă. Sunt tratate cu protecția pentru suprafețe Top Clean, pentru o întreținere ușoară și o rezistență suplimentară la abraziune, zgârieturi și pete.

Pardoseala LVT sau Luxury Vinyl Titles, o soluție inovatoare destinată amenajărilor interioare moderne.

Modularitate și instalarea cu click, în sistem flotant sau prin lipire a pardoselii LVT 

Unul dintre avantajele pardoselii LVT este modularitatea. Concret, colecțiile Tarkett sunt disponibile în mai multe formate, de la plăci, la dale sau diverse forme geometrice, iar din punct de vedere al sistemelor de instalare, pardoseala LVT de la Tarkett poate fi instalata prin sistem flotant, click sau prin lipire. Montarea flotantă permite schimbarea cu ușurință a plăcilor, însă acest lucru este posibil și dacă optați pentru instalarea prin lipire, folosind un adeziv semipermanent.  În cazul în care se dorește instalarea pardoselii LVT peste un sistem de încălzire prin pardoseală, atunci este recomandată instalarea prin lipire (cu adeziv), pentru a nu permite izolarea termică dintre pardoseala și șapă, ceea ce va conduce la o excelentă transmitere a căldurii.  Vizitați Centrul de Documentare pentru mai multe detalii tehnice.

Pardoseală LVT cu performanțe tehnice de lungă durată

Realizată din PVC și o selecție de minerale, supuse unui proces special de presare a compozitului mineral și a fibrelor termoplastice prin role speciale și laminare, pardoseala LVT prezintă o rezistență remarcabilă la apă și o durabilitate excelentă. De asemenea, tratamentul cu protecție pentru suprafețe, Top Clean XP, permite o întreținere ușoară și oferă o rezistență suplimentară la impact, zgârieturi și pete. Fiind o pardoseală modulară, cu o absorbție acustică deosebită, LVT-ul este confortabil, călduros și poate fi utilizat atât în spațiile comerciale, cât și în cele, intime, rezidențiale. 

Varietate de design

Având un aspect aparte, ce duce cu gândul la textura inconfundabilă a lemnului, a pietrei sau a betonului, pardoseala LVT poate fi integrată într-o varietate de stiluri de design interior. Varietatea formatelor, paleta de culori si posibilitățile de design sunt printre principalele aspecte pe care ne-am concentrat atenția, în scopul de a depăși limitele creativității și de a oferi o multitudine de soluții pentru amenajările dvs. Descoperiți cele 100 de designuri ale colecției iD Inspiration și alegeți soluția potrivită amenajării dvs! 

 

 


Descoperiți toate tipurile de pardoseală LVT Tarkett și alegeți modelul potrivit prin intermediul magazinelor partenerilor noștri!

ONE GYM SPORT ȘI WELLNESS
ONE GYM SPORT ȘI WELLNESS

Pardoseli pentru sport care susţin performanţa şi siguranţa

Stradale restaurant –  Orhideea Towers
Restaurant Stradale – Orhideea Towers

Restaurantul Stradale din România a optat pentru crearea unui design modern și creativ, instalând pardoseala LVT – iD Inspiration 70 & 70 Plus. 

LVT
Caffe LE MANS

O cafenea cu un concept avangardist care te duce în lumea pasionaților de curse. Soluțiile pentru pardoseli Tarkett au fost selectate în conformitate cu cerințele referitoare la această instalație.

Căminul pentru vârstnici CARO
Căminul pentru vârstnici CARO

Căminul pentru vârstnici CARO este o unitate modernă care oferă servicii calitative şi diversificate pentru persoanele în vârstă.

Pardoseala care schimbă totul - LVT
Pardoseala care schimbă totul - LVT

Pardoselile LVT de la Tarkett sunt ideale pentru utilizarea în spații comerciale, cum ar fi hoteluri, cafenele, restaurante, magazine, birouri, dar și locuințe.

iD Click Ultimate LVT Tarkett
ID CLICK ULTIMATE: PARDOSELI RAPIDE, ESTETICE ȘI REZISTENTE

Noua colecție de plăci LVT Tarkett, numită iD Click Ultimate, reprezintă soluția optimă de pardoseli pentru aceste spații aglomerate.

iD Square LVT floors
iD SQUARE, o colecție adaptată pentru spații de lucru ideale

Descoperă mai multe despre pardoseala LVT pentru a crea un spațiu de lucru liniștit, durabil și creativ.

Pardoseli LVT modulare monocromatice pentru un spațiu educațional
Redefiniți autenticitatea cu iD Inspiration

Noua noastră colecție iD Inspiration stabilește un reper fără precedent în proiectarea pardoselilor modulare LVT realizate printr-o tehnologie de imprimare digitală de înaltă precizie.