Hotel Vila Borova

Hotel Vila Borova

2022 | Zlatibor, Serbia

Galerie de imagini

Hotelul Vila Borova, un complex modern de clădiri rezidențiale cu apartamente, are toate caracteristicile și imaginea unei unități de lux. Acest hotel modern este situat într-o zonă liniștită, rezidențială din Zlatibor, pe un platou însorit, la umbra pinilor. Gata să găzduiască chiar și cei mai exigenți oaspeți, va oferi vacanța perfectă, fie că sunteți doar în trecere, sunteți în vacanță sau într-o călătorie de afaceri.

Întregul complex, care se află la o distanță plăcută de mers pe jos de centru, este pătruns de o atmosferă de exclusivitate și calitate. Dacă doriți să cunoașteți și să vă bucurați de frumusețea orașului Zlatibor și de pădurea de pini care oferă o pace, liniște și confort excepționale și să vă odihniți la sfârșitul zilei, aveți nevoie de o cazare bună. Apartamentele sunt caracterizate de un confort excepțional; acestea au un dormitor, un living cu o ambianță modernă, o bucătărie complet echipată cu o zonă de luat masa, o baie cu o cabină de duș, precum și pardoseala confortabilă și caldă Tarkett LVT din colecția iD Ultimate, care au fost instalate.

Pardoseala Tarkett LVT este ideală pentru aplicații comerciale, cum ar fi hoteluri, cafenele, restaurante, buticuri, birouri, precum și clădiri rezidențiale. Acestea se caracterizează prin performanțe excepționale, design premium și un număr mare de modele, inspirate din natură, dar și de cele mai recente tendințe de design din industria globală a pardoselilor. Acustice, foarte durabile, ușor de curățat și de întreținut, pardoselile iD Ultimate sunt rapid și ușor de instalat.

 

 

Colecție sugerată

Despre

În inima orașului Zlatibor, înconjurat de o pădure de pini, se află Hotelul Vila Borova, al cărui aspect exclusivist este completat de pardoseala LVT din colecția iD Ultimate.

Designer / Arhitect

Miros Land

Contractant

Galerija Podova

Segment

Categorie produs