iD SQUARE, o colecție adaptată pentru spații de lucru ideale

iD SQUARE, o colecție adaptată pentru spații de lucru ideale

Aflându-ne într-o evoluție cotidiană rapidă, spațiul de lucru și industria hotelieră sunt în continuă schimbare. Pe de-o parte, companiile trebuie să își motiveze angajații prin crearea unor spații vibrante ce vor oferi o atmosferă propice dezvoltării și o mai bună eficiență, iar, pe de altă parte, hotelurile trebuie să răspundă așteptărilor clienților, oferindu-le cele mai memorabile experiențe. Dornici de a fi mereu în trend prin oferirea celor mai de succes soluții pentru cele două segmente, Tarkett a creat iD Square, o colecție  cu sistem de instalare flotant adaptată nevoilor specifice ale acestor piețe, unde renovarea rapidă, confortul și rezistența acustică sunt primordiale.   
 

 

SPAȚII DE LUCRU FLEXIBILE

Până în 2020, Generația Y sau `Millennials’ și Generația Z vor cuprinde mai mult din jumătate din forța de muncă. 

Aceste generații posedă deja abilități native în zona de digital, manifestând un spirit colaborativ și adaptat multitasking, iar atitudinea și așteptările lor vor avea un impact major asupra mediului de lucru. Își doresc un mediu de lucru agil, un ecosistem interconectat, cu posibilitatea de a lucra de oriunde – birouri comune, lobby-uri hoteliere, zone de așteptare nealocate, spații de lucru individuale sau spații de lucru neconvenționale, variind de la coridoare la cafenele sau restaurante hoteliere. 


Pentru colecția iD Square, designerii de la Tarkett au creat combinații unice de culori și texturi, adaptate fiecărui segment în parte.  
 

SPAȚII DE LUCRU COMUNE

Inițial, spațiile de lucru comune au fost specifice afacerilor mici, de tip start-up. Cu timpul, acest concept a fost însă abordat de majoritatea organizațiilor dornice de a stimula gândirea colectivă, inovația și noi perspective. De la birouri mari, în plan deschis, modulare și ușor adaptabile, până la cele fragmentate, cu zone clar delimitate, spațiile deschise de lucru permit în mod natural angajaților să interacționeze, aspect ce sporește eficiența și contribuie la o atmosferă productivă la locul de muncă. 


Creând iD Square, echipa noastră de designeri a fost concentrată pe inserția unor materiale și texturi moderne și luminoase în aceste spații, pentru crearea unei atmosfere mai atrăgătoare și inspirațională.    
 

SPAȚII DE LUCRU ORIENTATE CĂTRE ANGAJAȚI

Companiile contemporane din ziua de astăzi, concentrate pe promovarea unei culturi orientate spre angajați, se străduiesc să încurajeze bunăstarea la locul de muncă și să asigure un echilibru între viața profesională și cea privată a acestora.  Dorind să atingă un nivel ridicat al bunăstării angajaților, companiile se folosesc de orice instrument influențator, cum ar fi – materiale sănătoase și mobilierul inovator (stații de lucru reglabile sau birouri pentru lucru din picioare) pentru a spori productivitatea angajaților și a îmbunătății nivelul general de sănătate.  


Creând iD Square, echipa noastră de designeri a folosit diverse combinații de texturi și variații subtile de nuanțe naturale atât pentru a spori interesul pentru astfel de spații, cât și pentru a susține cu succes motto-ul: Muncind bine, trăind bine!   

TEHNOLOGIE RIDICATĂ ÎN SPAȚIILE HOTELIERE

Datorită tehnologiei aflată într-un continuu proces de îmbunătățire, scena globală din industria hotelieră se schimbă mai repede ca oricând. Avantajele instrumentelor online contribuie la un inevitabil proces de înlocuire a clasicilor recepții, astfel că, din ce în ce mai multe astfel de spații, ale companiilor sau instituților publice, vor fi înlocuite cu sisteme digitale ce oferă servicii rapide de consultanță, contribuind la crearea unei atmosfere mai calde și mai primitoare. De asemenea, industria hotelieră este tot mai deschisă către conceptul de camere inteligente, din dorința de a îmbunătăți experiențele clienților. 


Prin urmare, echipa noastră de designeri și-a propus să-și aducă aportul în crearea unei povești unice fiecărui spațiu, pentru a oferi clienților o experiență memorabilă, prin mixul de designuri liniștitoare, în diverse tonuri de culoari, reci și calde.   

COMBINAREA DALELOR LVT ȘI A MOCHETEI

 

Creativitatea reprezintă cheia succesului unui design bun, alături de dorința de autenticitate. 

Datorită conceptului nostru Fusion, am combinat colecția de LVT iD Square cu dalele de mochetă DESSO pentru a crea soluții unice și practice dedicate spațiilor contemporane. Combinarea colecției de LVT cu mocheta DESSO a fost special concepută pentru a proiecta pardoseli dedicate spațiilor unitare. 

 

 

Pentru mai multe informații și idei inspiraționale vă rugăm să vizitați: 

Galerie de imagini