iD SQUARE

CARACTERISTICI PRINCIPALE
●50 de modele și 7 formate
●Reducerea zgomotelor (15 dB)
●Acces facil la sistemele tehnice de sub pardoseală
●Armonizare perfectă cu plăcile de mochetă DESSO
●Calitate superioară pentru zone cu trafic intens
●Rezistență ridicată la abraziune, zgârieturi și pete
●Întreținere ușoară

"iD Square este pardoseala flotantă din vinil de lux cu cea mai mare varietate de modele și culori de pe piață, în 3 formate diferite: 50 x 50 cm în modele clasice și atemporale, 66 x 66 cm în modele moderne și plăci cu model de lemn de 25 x 100 cm. Culorile și formatele pot fi combinate pentru o mai mare flexibilitate a designului și pentru a crea tranziții inspirate de la o zonă la alta, care reflectă imaginea și valorile companiei. Cu avantajul suplimentar al performanței acustice, iD Square sporește liniștea și eficiența la locul de muncă. Aceste pardoseli flotante din LVT au tratament de suprafață Top Clean, pentru o întreținere ușoară și rezistență suplimentară la abraziune, zgârieturi și pete."

SPECIFICAȚII TEHNICE ȘI DE MEDIU

STUDII DE CAZ CU ID SQUARE

Tarkett Showroom Sofia

TARKETT SHOWROOM SOFIA

Tarkett a deschis recent Showroom-ul din Sofia, oferind vizitatorilor o prezentare a produselor sale: parchet, laminat, vinil, linoleum, pardoseli sportive și selecțiile de mochete Desso și Sintelon.

INSTITUTUL DE GEOLOGIE

INSTITUTUL DE GEOLOGIE

Spațiile de lucru creative influențează atât modul în care ne simțim la locul de muncă, cât și calitatea vieții noastre în timpul programului de lucru.