Minalli, showroom de mobilier

Minalli, showroom de mobilier

2020 | Sarajevo, Bosnia şi Herțegovina

Galerie de imagini

Minalli este o societate comercială înființată în Sarajevo în 2012. Principalul domeniu de activitate este producția la comandă și vânzarea de mobilier. 

În showroom sunt prezentate sortimente de mobilă care oferă soluții pentru mobilarea completă a interiorului din spaţiile comerciale, cu ajutorul personalului profesionist.  

Când au selectat pardoseala showroomului, s-a optat pentru parchetul laminat Tarkett, din colecția Pilot 1033, care s-a integrat perfect în decor. Designul selectat s-a dovedit alegerea potrivită, în special datorită simplității sale, se potrivește bine cu diferite culori și stiluri de mobilier. Acest aspect este extrem de important pentru showroom-ul Minalli datorită faptului că mobila expusă în showroom este înlocuită des, iar efectul vizual și impresia generală a vizitatorilor sunt foarte importante.  

Colecția Pilot este o soluție inovatoare care deschide noi perspective în designul oricărei locuinţe. Parchetul laminat din această colecție este caracterizat prin plăci înguste cu muchii teșite pe toate cele 4 laturi.   

 

 

Colecție sugerată

Despre

Compania producătoare de mobilă Minalli a ales pentru amenajarea showroomului, parchetul laminat Tarkett, din colecţia Pilot.

Designer / Arhitect

Minalli

Contractant

Interlignum

Segment

Categorie produs