Tarkett Showroom București

Tarkett Showroom București

2018 | București, România

Galerie de imagini

Showroomul Tarkett din București este un spațiu dedicat arhitecților, designerilor și investitorilor, unde aceștia pot viziona colecțiile Tarkett, alegând cele mai eficiente soluții pentru proiecte, sub atenta îndrumare a consultanților noștri. 

Am ales sa creăm diverse amenajări pentru a oferi o reprezentare cât mai clară a soluțiilor pe care le putem furniza, pentru orice spațiu, din oricare segment de piață. Astfel, în Showroomul Tarkett veți găsi zona de parchet din lemn proiectată prin prezentarea unor colecții ce pun accent pe naturalețea structurii lemnului și atmosfera elegantă pe care acesta o poate crea: Tango, Tango Art și Performance. În completarea acestui spațiu a fost amenajată și o zonă dedicată parchetului laminat, realizată din colecțiile Navigator, Elegance, Universe și Gallery

Colecțiile Desso Traverse și Palatino, împreună cu mocheta Sintelon, evidențiază atmosfera plăcută dedicată spațiilor de birouri, ce promovează îmbunătățirea bună stării și eficienței în astfel de amenajări.  

Pardoselile din vinil, cunoscute și sub denumirea de covor PVC, sunt soluții potrivite pentru o varietate extinsă de spații, astfel, am dorit să evidențiem atât utilitatea lor printr-o delimitare exactă, conform caracteristicilor tehnice, cât și unicitatea adusă fiecărei amenajări în parte: vinil omogeniQ Optima, iQ Eminent, iQ Granit, iQ Megalit, vinil eterogenAccezent Platinium, Ruby, Accezent Excellence și vinil rezidențialAbsolut

Una dintre cele mai de interes zone este cea dedicată pardoselii LVT, un material special, proiectat pentru spațiile cu trafic intens: iD Square, ce oferă remarcabile proprietăți acustice prin reducerea zgomotului cu până la 15 dB, și iD Inspiration Loose Lay, Starfloor Click 30 & 30 Plus, iD Mixonomi, alte colecții LVT modulare ce permit proiectarea unui mediu creativ și confortabil. 

Dacă îți dorești o pardoseală cu performanțe remarcabile și de lungă durată, alege produsele Tarkett dedicate sporturilor de interior
•    Rezistență la șocuri
•    Calitate îmbunătățită a aerului
•    Mentenanță ușoară
•    Siguranță și confort
•    Durabilitate extinsă

Programați o vizită la showroomul Tarkett din București și descoperiți toate colecțiile moderne de pardoseli dedicate nevoilor dvs. 

Colecții sugerate

Despre

Showroomul Tarkett din București este un spațiu dedicat arhitecților, designerilor și investitorilor, unde aceștia pot viziona colecțiile Tarkett, alegând cele mai eficiente soluții pentru proiecte.

Designer / Arhitect

HTO Architecture & Engineering SRL

Segment