Parchet bej. Descoperă mai multe tipuri de design din oferta noastră

Parchet bej. Descoperă mai multe tipuri de design din oferta noastră

Atunci când vrei să îți personalizezi casa, alegerea parchetului poate fi un proces interesant pentru că există foarte multe variații de stiluri și culori ale parchetului care pot avea rezultate uimitoare în design. Spre exemplu, culoarea bej reprezintă o alegere practică atunci când vine vorba despre pardoseli, pentru că această culoare are abilitatea de a se îmbina cu foarte multe culori diferite.
Dacă optezi pentru un parchet din lemn de culoare bej vei avea numeroase posibilități de amenajare, de la crearea unei atmosfere moderne, până la una rustică. De altfel, această culoare poate fi găsită în diverse nuanțe.
 

Parchet bej deschis

Parchetul bej deschis ar putea fi un plus binevenit în casa ta, deoarece această culoare creează senzația de lumină și aerisire în încăpere, rezultatul fiind o cameră care se simte mai mare și mai deschisă. Această nuanță se potrivește cu tonurile mai reci, cum ar fi albastru sau gri.

3 modele de parchet bej deschis: Stejar Periat Robust White, Stejar Periat Moonstone și Stejar Periat Bright

Parchet bej închis

Pentru o atmosferă mai complexă, poți să te bazezi pe un parchet bej închis la care să adaugi articole decorative maro pentru a crea un interior prestigios și atrăgător.
Această combinație de nuanțe deschise și închise realizează o încăpere luxoasă, păstrând o notă clasică.
 

3 modele de parchet bej închis: Stejar Linen, Stejar Periat Jasper și Stejar Periat Sepia

Parchet bej lucios

În cazul în care ai o cameră mai întunecată și vrei să alegi o pardoseală potrivită, atunci parchetul bej lucios este o opțiune potrivită, deoarece cu cât finisajul unei pardoseli este mai lucios, cu atât se reflectă mai multă lumină. Parchetul bej lucios va oferi niveluri mai ridicate de reflexie și, prin urmare, mai multă strălucire. Ca rezultat, vei avea o încăpere deschisă, luminoasă, care va crea iluzia unui spațiu mai mare.

2 modele de parchet bej lucios: Stejar Periat Arctic și Stejar Original

Parchet din stejar bej

Parchetul din stejar este cel mai apreciat lemn pentru pardoseli, datorită rezistenței și durabilității sale. Mai mult, parchetul din stejar Tarkett are unul dintre cele mai durabile lacuri de pe piață.
Parchetul din stejar bej îți permite să ai flexibilitate în alegerea culorilor pentru mobilier și decorațiuni. Este indicat să alegi un mobilier cu un ton sau două mai închise.
 

3 modele de parchet bej din stejar: Stejar Noble 1 Strip, Stejar Baron și Stejar Periat Arctic

Holuri cu parchet din lemn bej

Deoarece holul este primul lucru care îi întâmpină pe musafiri, este necesar să se acorde atenție la amenajarea acestui spațiu. Ca să se inducă ideea unui spațiu luminos și aerisit, este indicat să se opteze pentru o combinație de culori neutre, în special dacă holul este mic. Alegerea unui parchet bej ar fi perfectă pentru crearea acestui tip de spațiu.
Pune în valoare lumina naturală cu pereți deschiși la culoare și o oglindă mare care se potrivește cu restul amenajării pentru hol.
 

Parchet din lemn bej pe hol cu scara interioara

Parchetul bej din colecția Step XL & L este ideal pentru hol
 

Parchet din lemn bej pe hol luminos

Parchetul bej din colecția Salsa Premium oferă un plus de lumină pe holuri
 

Parchet din lemn bej pe hol spațios

Holul capătă note deosebite cu parchetul bej din colecția Tango Classic
 

Dormitor cu parchet de lemn bej

Poți potrivi parchetul bej cu o culoare neutră a peretelui și să adaugi articole decorative din țesături naturale, cum ar fi perne și pături de lână pentru un efect relaxant. Culoarea bej este delicată și liniștitoare, fiind ideală pentru finisarea unui dormitor.
Delicatețea culorii bej inspiră recreere, iar combinațiile cu materiale naturale precum lemnul, materialul textil și lâna dau senzația de confort.
 

Parchet din lemn bej in dormitor

Dormitorul cu parchet bej din colecția Tango Classic este întotdeauna deosebit
 

Parchet din lemn bej in dormitor decorat in culori deschise

Nuanța de bej a parchetului pe care îl găsești în colecția Salsa te ajută să creezi un decor luminos în dormitor

Parchet din lemn bej in dormitor modern

Un dormitor decorat cu pachet în nuanțe calde de bej din colecția Salsa transformă dormitorul într-un colț de rai
 

Living cu parchet de lemn bej

În living, alegerea unui parchet de lemn bej va crea un aspect natural și elegant. Cu această culoare a pardoselii, îți poți exprima într-un mod firesc stilul și gustul individuale.
Parchetul de lemn bej este ideal pentru cei cărora le plac nuanțele neutre în interior. În plus, culoarea bej ameliorează stresul, creează o senzație de căldură, confort și relaxare.
 

Parchet din lemn bej in living modern

O nuanță neutră a parchetului, cum este bejul, te ajută să îți folosești la maximum creativitatea în privința designului interior din living

 Parchet din lemn bej in living boho chic

Dacă preferi un decor vesel în sufragerie, pachetul bej din colecția Salsa Premium este perfect
 

Parchet din lemn bej in living alb

Un living luminos, decorat în culori deschise devine un spațiu de poveste cu un parchet din lemn bej