Parchet gri. Descoperă mai multe tipuri de design din oferta noastră

Parchet gri. Descoperă mai multe tipuri de design din oferta noastră

Parchetul din lemn inspiră căldură și oferă confort pentru orice fel de spațiu.
În ultimul timp, s-a observat un interes din ce în ce mai mare pentru parchetul gri. Acesta a fost considerat un succes în proiectele de amenajare, deoarece opțiunile de amenajare sunt numeroase, datorită acestei culori neutre.
Dacă îți dorești să alegi o nuanță de gri pentru parchet, vei avea o culoare distinctă, liniștitoare, care nu obosește ochii și care îți va da o stare de liniște și stabilitate. 

De asemenea, poți folosi culori puternice și vibrante, pentru că griul le temperează și, totodată, le scoate în evidență pentru a forma un spațiu unitar și coerent. 
În funcție de elementele pe care vrei să le aplici, cum ar fi culori, tendințe decorative și mobilier, poți găsi nuanța de parchet gri care ți se potrivește într-una dintre colecțiile Rumba, Salsa Art sau Salsa Premium.

Parchet gri deschis

Parchetul gri este ușor de asortat, datorită culorii sale neutre. Pe de altă parte, este important să cunoști cum poți folosi la potențialul maxim tonurile de gri, pentru a obține rezultatul dorit. Dacă alegi un parchet gri deschis, cum ar fi designul Stejar MOONSTONE 3-Strip din colecția Salsa Premium, acesta îți poate da impresia unui spațiu mai luminos și mai aerisit, fiind ideal pentru camerele mici sau dormitoare.

Iată tipurile de design de parchet gri deschis din oferta noastră:
 

Doua modele de parchet gri deschis:

Parchet gri închis

Alegerea unui parchet gri închis este potrivită pentru interioarele moderne, minimaliste, cu influențe high tech sau industriale. Poți amenaja interiorul cu un fundal gri închis, care este un fond perfect pentru culori îndrăznețe și intense, precum este roșul.
În situația asta, Touch of Grey Periat din colecția Salsa Art ar fi o optiune potrivită. 
Parchetul gri închis se potrivește unei camere spațioase care are multă lumină naturală.

Iată tipurile de design ale parchetului gri închis din oferta noastră:
 

Trei modele de parchet gri inchis: Touch Of Grey Periat (stanga), Frasin Periat Stone (mijloc) si Stejar Peria Royal Grey (dreap

Dormitor cu parchet din lemn gri

Înainte de a face o alegere, este recomandat să se ia în considerare dimensiunile și luminozitatea spațiului.
Deși parchetul gri se asortează cu aproape orice culoare, pentru un dormitor cald și relaxant, cu care sigur nu vei da greș, nuanțele deschise de roz sau mov sunt cele mai adecvate. 
 

Parchetul gri din colecția Salsa Art completează un decor relaxant în dormitor

Dacă vrei o cameră jucăușă și luminoasă, selectarea unei nuanțe de galben sau verde deschis pe lângă alb și gri este opțiunea ideală.

 

Parchet gri in dormitor luminos, in nuante deschise

Parchetul gri din colecția Salsa Premium aduce căldură și confort în dormitoare
 

Living cu parchet de lemn gri

Pentru un living modern și stilat, culorile gri și albastru sunt o opțiune potrivită. În general, accentele de albastru pun foarte bine în evidență griul. 
Mobilierul în nuanțe de bej sau maro se va potrivi întotdeauna cu un parchet gri.
De asemenea, se adaptează excelent și unui living în stil scandinav, împreună cu nuanțe pastel sau alte tonuri de gri, pentru că scoate în evidență finisajele mate și pune în valoare frumusețea naturală a lemnului. 
Dacă ești adeptul unui interior mai elegant, alege un parchet gri cu un desen al fibrelor lemnoase mai vizibil.

Parchetul gri din colecția Salsa aduce un plus de frumusețe în livingurile decorate în nuanțe calde.