Inspirație și Servicii
Referințe - Restaurant Stradale
Din dorința de a crea o atmosferă plină de viață, proprice socializării și relaxării, restaurantul Stradale a ales să-și reamenajeze interiorul prin pardoseala LVT. Soluția perfectă a fost realizată prin combinarea celor doua colecții LVT, iD Inspiration 70 & 70 Plus și iD Mixonomi.
Documentație
Tarkett & News

Tarkett se evidențiază prin atenția dedicată nevoilor clienților săi, aspect demonstrat prin activitatea de proiectare a celor mai eficiente soluții în materie de pardoseli și, totodată, prin grija manifestată asupra bunăstării oamenilor și a mediului înconjurător. Datorită unui portofoliu de produse variat, Tarkett reusește să se adreseze diverselor segmente de piață, confirmându-și poziția de lider în domeniul soluțiilor inovatoare și al dezvoltării sustenabile. 

Showroom Tarkett în București
Dacă sunteți arhitect, designer de interior sau comerciant al produselor Tarkett, ne puteți vizita la showroom-ul nostru din București, la adresa Șoseaua București-Ploiești, nr. 172-176, unde vă putem oferi soluții pentru o gamă variată de proiecte. Showroom-ul Tarkett este un spațiu special conceput pentru a oferi clienților suport informațional și consultanță, în scopul alegerii celor mai eficiente soluții pentru proiectele dvs. Aflați mai multe despre pardoselile de înaltă calitate de la Tarkett: parchet multistratificat, LVT, linoleum, pardoseli pentru sport și alte suprafețe.
-
SAMBA
Selectați un design
Parchet din lemn

SAMBA

Acest parchet triplustratificat de 14 mm pentru trafic intens dispune de un finisaj mat sau lucios, fiind o soluție rezistentă, ușor de curățat și aproape imună la zgârieturi. Fiind un produs complet natural, aspectul parchetului Samba se va schimba de-a lungul anilor, pardoseala dezvoltând o personalitate unică, care reflectă stilul dumneavoastră de viață. Dar în cazul în care, după o perioadă de uzură, doriți să-şi recapete aspectul original, stratul de uzură al parchetului pentru trafic intens din lemn masiv poate fi rașchetat de până la maxim 5 ori. Ca orice parchet triplustratificat Tarkett, Samba are o structură stabilă, un sistem de blocare puternic şi unul dintre cele mai durabile lacuri de pe piață. Pardoselile produse de Tarkett sunt de înaltă calitate și performanță. Alegeți un parchet pentru trafic intens și vă veți bucura mulți ani de frumusețea lui!

Caracteristici principale
Specificații tehnice și de mediu
Tratament pentru suprafață: Lac clasic
Grosime totală: 14 mm
Grosimea stratului de uzură: 3,60 mm
Greutate de bază: 7,5 kg/m²
Sistem de îmbinare: T-Lock
Găsește decorul potrivit nevoilor tale
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Specificații tehnice și de mediu
DESCOPERĂ SAMBA