Parchet maro. Descoperă mai multe tipuri de design din oferta noastră

Parchet maro. Descoperă mai multe tipuri de design din oferta noastră

Ce culoare de parchet este cel mai bine să alegi? Percepția generală asupra designului încăperilor în ansamblu depinde de combinația corectă între pardoseală și pereți. Culoarea corect aleasă a pardoselii din interior poate îmbogăți spațiul și să ascundă imperfecțiunile camerei.


De exemplu, parchetul maro reprezintă o alegere sigură deoarece acesta se potrivește oricărui stil și totodată, arată eleganță și versatilitate.
 

Parchet maro deschis

Parchetul maro deschis va sublinia contrastul mobilierului și va diversifica camera, mai ales dacă decorul peretelui este alb.
Un avantaj principal al parchetului maro deschis este că ascunde praful, urmele de pași și petele. De asemenea, această nuanță se coordonează cu multe stiluri de decorare, oferind flexibilitate în atingerea stilului personal.
Parchetul maro deschis reprezintă și o soluție pentru spații de dimensiuni mici sau medii pentru că nuanța sa deschisă va face camera să arate mai spațioasă.
 

 3 modele de parchet maro deschis: Frasin Silky White, Stejar Periat Copper si Stejar Mahon African

Parchet maro închis

Parchetul maro închis oferă camerei o senzație de căldură și intimitate.
Dacă optezi pentru un astfel de parchet, asigură-te că vei vei lumina camera într-un mod creativ cu ajutorul pereților vopsiți în alb, al mobilierului deschis la culoare și cu ajutorul covoarelor care oferă un contrast bogat.
Pentru iluminarea spațiului te poți folosi și de numărul ferestrelor cu o amplasare bună, astfel încât să poți experimenta fără griji nuanțe închise în alegerea pardoselii.
 

3 modele de parchet maro închis: Stejar Cocoa, Brown Barcelona si Frasin Periat Cave

Parchet maro lucios

Aspectul parchetului realizat din lemn natural este unul plăcut, iar culoarea și luciul acestuia creează o senzație de lux în încăperi.
Parchetul maro oferă o nuanță caldă interiorului și grație finisajului lucios, se va anima cu siguranță spațiul. În plus, finisajul lucios scoate în evidență lumina naturală.
Când vrei să asortezi mobila cu parchetul, este bine de știut că alegerea culorii și finisajului pieselor de mobilier este importantă. Ca de pildă, pentru un parchet lucios se potrivește mobilierul mat.
 

3 modele de parchet maro lucios: Frasin Cognac, Stejar Periat Lava si Ash Spice

Parchet din stejar maro închis

În căutarea parchetului potrivit, vei întâmpina mai multe opțiuni de specii din lemn dintre care poți alege, însă una dintre cele mai comune alegeri este parchetul din stejar. Parchetul din stejar este din lemn puternic, de esență tare, care va rezista cu bine la uzura de zi cu zi.
Parchetul din stejar maro închis se potrivește de minune cu pereții deschiși la culoare, cu un  tavan alb ca zăpada iar pentru mobilier și textile poți alege orice nuanță.
Acesta arată grozav cu articole decorative și accesorii din fier forjat, șeminee cu zidărie sau garnitură din piatră.
 

3 modele de parchet stejar maro închis: Stejar Noble Nut Brown, Stejar Periat Baron Brown, Stejar Periat Sienna

Holuri cu parchet din lemn maro

Holul reprezintă cartea de vizită a întregii case iar acesta trebuie să arate impecabil și primitor deoarece prima impresie chiar contează!
În amenajarea holului, fiecare material va aduce propriile sale specificități, inclusiv percepția culorilor, care vor crea impresii subtile.
Parchetul din lemn maro îmbinat cu nuanțele potrivite va reuși să creeze cu ușurință ideea unui spațiu mai luminos vizual și mai confortabil.
Ușile albe oferă o combinație clasică împreună cu acest tip de pardoseală.
 

Parchet din lemn maro pe hol modern

Parchetul maro din colecția Step XL & L completează un decor elegant pe hol
 

Parchet din lemn maro pe hol cu scara interioara

Parchetul maro din colecția Tango Classic aduce un plus de căldură chiar de la intrarea în locuință

Dormitor cu parchet de lemn maro

Atunci când se proiectează un dormitor este necesar să se țină cont de compatibilitatea nuanțelor. Alegerea culorii parchetului este deosebit de importantă iar o alegere nereușită poate strica impresia designului camerei în ansamblu.
Pentru dormitor este indicat să nu se folosească culori extreme. Opțiunea ideală sunt tonurile de maro pentru parchet și puțin mai deschise pentru uși. Interiorul dormitorului cu o astfel de pardoseală arată elegant și rafinat.
Pentru a se obține un stil clasic, se vor folosi materiale naturale pentru decorare.
 

Parchet din lemn maro Ash Spice in dormitor

Parchetul maro din colecția Salsa transformă dormitorul într-un mic colț de rai

Parchet din lemn maro inchis Salsa Hrast Cinnamon in dormitor luminos

Nuanțele calde ale parchetului maro sunt perfecte pentru decorarea dormitorului 
 

Parchet din lemn maro inchis Step XL & L Hrast Baron Brown in dormitor spatios

Parchetul de culoare maro poate fi elementul care pune în valoare designul dormitorului

Living cu parchet de lemn maro

Parchetul maro este o opțiune potrivită pentru a crea un interior solid al unei camere de zi. Un astfel de parchet se asortează perfect cu o canapea din piele și cu un mobilier masiv. Plintele și ușile se potrivesc cel mai bine cu mobilierul sau pereții.
Acest parchet din lemn maro nu doar că arată excelent, el se întreține ușor și are o rezistență mare pe o perioadă îndelungată de timp.
Predominanța tonurilor reci poate reduce senzația de confort, așa că se recomandă diluarea unor astfel de culori cu nuanțe calde. Dominanța tonurilor calde trebuie răcită cu o notă de ton rece și a celor reci, invers, cu o notă de ton cald.
 

Parchet din lemn maro inchis Step XL & L Hrast Baron Brown in living

Decorul unui living element poate fi completat excelent cu un parchet in tonuri închise de maro
 

Parchet din lemn maro inchis Salsa Frasin Cognac in living

Decorul unui living element poate fi completat excelent cu un parchet in tonuri închise de maro
 

Parchet din lemn maro in nuante deshise si inchise Salsa Frasin Spice in living cu mobilier deschis la culoare

Parchetul în nuanțe închise de maro transformă livingul într-un spațiu cald și elegant