Inspirație și Servicii
Referințe - Restaurant Stradale
Din dorința de a crea o atmosferă plină de viață, proprice socializării și relaxării, restaurantul Stradale a ales să-și reamenajeze interiorul prin pardoseala LVT. Soluția perfectă a fost realizată prin combinarea celor doua colecții LVT, iD Inspiration 70 & 70 Plus și iD Mixonomi.
Documentație
Tarkett & News

Tarkett se evidențiază prin atenția dedicată nevoilor clienților săi, aspect demonstrat prin activitatea de proiectare a celor mai eficiente soluții în materie de pardoseli și, totodată, prin grija manifestată asupra bunăstării oamenilor și a mediului înconjurător. Datorită unui portofoliu de produse variat, Tarkett reusește să se adreseze diverselor segmente de piață, confirmându-și poziția de lider în domeniul soluțiilor inovatoare și al dezvoltării sustenabile. 

Showroom Tarkett în București
Dacă sunteți arhitect, designer de interior sau comerciant al produselor Tarkett, ne puteți vizita la showroom-ul nostru din București, la adresa Șoseaua București-Ploiești, nr. 172-176, unde vă putem oferi soluții pentru o gamă variată de proiecte. Showroom-ul Tarkett este un spațiu special conceput pentru a oferi clienților suport informațional și consultanță, în scopul alegerii celor mai eficiente soluții pentru proiectele dvs. Aflați mai multe despre pardoselile de înaltă calitate de la Tarkett: parchet multistratificat, LVT, linoleum, pardoseli pentru sport și alte suprafețe.
-
SALSA
Selectați un design
Parchet din lemn

SALSA

Fie că stilul dumneavoastră este tradiţional, clasic sau contemporan, parchetul triplustratificat Tarkett Salsa este întotdeauna potrivit. De la nuanţe deschise la culori profunde, de la esenţe europene la nuanţe tropice, pardoselile din parchet triplustratificat Salsa oferă o varietate extraordinară de design-uri - parchet din mahon, frasin, nuc, stejar - şi un finisaj lucios, mat sau lăcuit. Este un parchet din lemn rezistent la uzură, ușor de curățat și cu o remarcabilă rezistență la zgârieturi, care va dezvolta o personalitate unică, ce reflectă stilul dumneavoastră de viață. Dar în cazul în care, după o perioadă de uzură, veţi dori ca pardoseala din lemn să îşi recupereze aspectul original, veţi putea reşlefui acest parchet multistratificat, de până la maxim 4-5 ori, indiferent dacă alegeți un parchet din mahon, frasin, nuc sau unul din stejar! De asemenea, sistemul de blocare inovativ ”T-Lock” îl face ușor de instalat, de îndepărtat și chiar de reutilizat, fără a fi nevoie de instrumente complicate.Indiferent de esența de lemn aleasă, mahon, nuc, frasin sau stejar, parchetul triplustratificat Tarkett Salsa are o structură stabilă și un sistem de blocare puternic, cu unul dintre cele mai durabile lacuri de pe piață, evidențiându-se drept pardoseli de înaltă calitate și performanță.
Caracteristici principale
Specificații tehnice și de mediu
Tratament pentru suprafață: Lac Proteco, Proteco Natura
Grosime totală: 14 mm
Grosimea stratului de uzură: 3,60 mm
Greutate de bază: 7,5 kg/m²
Sistem de îmbinare: T-Lock
Găsește decorul potrivit nevoilor tale
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service

Accesorii

Alege cu atenție accesoriile potrivite pentru o amenajare completă a pardoselii din spațiul tău. Tarkett oferă o varietate de soluții în materie de accesorii, de la plinte și profile de trecere până la soluții pentru montarea parchetului pe perete, toate disponibile în diverse designuri și culori.

Parquet accessories range

Soluții pentru scări

Descoperă noile soluții pentru scări, special concepute conform decorurilor exclusive ale colecțiilor de parchet Tarkett. 

Soluții pentru scări
Specificații tehnice și de mediu
DESCOPERĂ SALSA