Restaurant Stradale  –  Orhideea Towers

Restaurant Stradale – Orhideea Towers

2019 | București, România

Galerie de imagini

Restaurantul Stradale din România a optat pentru crearea unui design modern și creativ, instalând pardoseala LVT – iD Inspiration 70 & 70 Plus

Acest material inovator, pardoseala LVT, se evidențiază prin performanțe excelente și de lungă durată: ideală pentru zonele cu trafic intens, rezistentă la pete, zgârieturi și uzură, ușor de întreținut. 

Nu în ultimul rând, pardoseala LVT este îndrăgită atât de designer, cât și de arhitecți, datorită orizontului variat de posibilități de design pe care îl oferă prin modele de lemn, piatră și metal, inspirate din natură și finisate printr-o tehnică specială de embosare, ce evidențiază textura pardoselii și oferă un aspect total natural amenajării.

Dacă amenajările interioare dedicate cafenelelor și restaurantelor se află în aria ta de interes, descoperă colecțiile LVT de la Tarkett. Programează o vizită în Showroomul Tarkett din București și află informații utile, de la consultanții noștri în vânzări, ce te pot ajuta în alegerea celor mai eficiente soluții pentru proiectele tale. 
 

Colecție sugerată

Despre

Restaurantul Stradale din România a optat pentru crearea unui design modern și creativ, instalând pardoseala LVT – iD Inspiration 70 & 70 Plus. 

Designer / Arhitect

Twins Design

Segment