Spațiul comunitar Haos

Spațiul comunitar Haos

2022 | Beograd, Serbia

Galerie de imagini

Primul spațiu de coworking pentru start-up-uri numai pe invitație, unde toată lumea se simte binevenită, inspirată și productivă. Spațiul comunitar Haos este o comunitate antreprenorială și creativă care oferă oportunități de creștere, dezvoltare și extindere în interiorul și în afara Serbiei. Datorită selecției atentă a membrilor săi, Spațiul comunitar Haos este o comunitate care încurajează interacțiunea, inovația și un nou mod de a gândi în tot ceea ce fac membrii comunității.

Spațiul a fost proiectat cu mult efort, prin urmare fiecare detaliu din spațiul plin de lumină naturală îi face pe membrii comunității să se simtă confortabil în timpul lucrului. Atmosfera inspiratoare, mediul de lucru frumos și plăcut au fost completate de instalarea pardoselii Tarkett, dale de mochetă DESSO de la colecția Essence Structure, precum și pardoseala LVT iD Inspiration Loose Lay și LVT iD Square.

Pardoseala DESSO Essence Structure  cu o serie nelimitată de linii estompate, oferă o formă mai organică, în timp ce aspectul spălat a fost obținut prin juxtapunerea tonurilor deschise și închise. Combinația de șapte culori neutre, inclusiv nuanțe de bej și gri, produce un efect subtil, dar interesant, în timp ce încă cinci opțiuni vibrante – albastru, albastru-verde, portocaliu închis, portocaliu deschis și verde – dau un caracter puternic pardoselii.

Pardoseala LVT iD Inspiration Loose-Lay poate fi instalată de până la trei ori mai rapid decât alte tipuri de pardoseală, fără adeziv, făcându-le astfel o alegere excelentă pentru renovări rapide. iD Inspiration oferă o selecție largă de decoruri și vă permite să creați decoruri uimitoare, de la pardoseli rustice din lemn până la stejar și pin tratate special.

Colecția LVT iD Square prezintă una dintre cele mai mari game de decoruri și culori de pe piață. Toate cele 50 de decoruri și 7 dimensiuni pot fi combinate atât între ele, cât și cu dalele de mochetă Desso, creând astfel proiecte elegante, creative, tranziții fără sudură și, în același timp, introducând un stil surprinzător parchetului dumneavoastră. Pardoseala LVT iD Square reduce nivelul de zgomot, ceea ce o face o soluție ideală pentru magazine, spații HoReCa și birouri.

Colecții sugerate

Despre

Un spațiu modern pentru start-up-uri, în inima Belgradului, a fost completat de instalarea pardoselii Tarkett, o combinație între mocheta DESSO și pardoseala LVT.

Designer / Arhitect

Nevena Spirić

Contractant

Opreming DOO

Segment

Categorie produs