Pardoseli modulare personalizate din LVT, cu o varietate de culoari și formate

Personalizați-vă pardoseala cu ajutorul designerilor noștri

Design personalizat

Inspirat de designul colaborativ, serviciul nostru de personalizare vă duce pas cu pas prin procesul creativ de de definire a pardoselii LVT modulare personalizate. Lucrând îndeaproape cu echipa de design Tarkett, aveți ocazia să creați modele unice și personalizate pentru spațiile dumneavoastră. Cu iD Inspiration, modularitatea îmbunătățită este mai accesibilă cu 7 formate și 100 de decoruri pentru a permite transformarea agilă a spațiului. Cu toate acestea, dacă doriți să vă lăsați amprenta asupra designului, echipa noastră de design vă poate îndruma, indiferent dacă este vorba despre un format simplu sau o schimbare de șablon ori de crearea propriului design unic.

Creați pardoseli așa cum nu ați mai văzut până acum

Pardoselile LVT modulare personalizate

Serviciu predefinit

Serviciul nostru de personalizare predefinit vă oferă posibilitatea de a vă adapta pardoseala pentru o integrare perfectă în proiectele dumneavoastră:
•    Selectați un format existent
•    Alegeți un șanfren
•    Selectați metoda de embosare
•    Selectați o culoare din biblioteca noastră iD Inspiration
•    Alegeți un design din biblioteca noastră iD Inspiration
 

Serviciu à la carte

Serviciul nostru de personalizare à la carte vă duce un pas mai departe și vă permite să vă creați propria pardoseală cu propria culoare și design. Design-urile personalizate sunt disponibile doar la comandă (MTO). Vă rugăm să consultați reprezentantul dumneavoastră de vânzări privind termenii și condițiile specifice de personalizare și sincronizare. Toate proiectele se vor evalua individual.

Visualizați iD Inspiration într-un spațiu

Room Designer vă permite să vedeți pardoseala iD Inspiration în spațiul pe care îl alegeți, selectându-l din platformă sau încărcându-l pe al dumneavoastră. Puteți alege orientarea pardoselii pentru a testa diferite montaje ale aceleași soluții. După ce ați ales designul final, puteți descărca o imagine HD, o textură 3D (fișier CAD) și un PDF cu recapitularea completă a imaginii și a colecșiilor pe care le-ați folosit.

 

Descoperă colecția iD Inspiration

Vezi colecții