Pardoseli antiderapante

Pardoseli antiderapante

Alegerea unei pardoseli potrivite antialunecare poate preveni accidentele și poate asigura siguranța generală pentru zonele care prezintă riscul de alunecări și căderi. Disponibile sub forma vinilului omogen pentru costuri reduse sau a vinilului eterogen pentru opțiuni de design mai extinse, pardoselile de siguranță Tarkett sunt rezistente și ușor de întreținut. Acestea vin cu diferite grade de rezistență la alunecare pentru a oferi o soluție pentru fiecare nevoie - clasa A, B și C pentru confort tactil și R10 și R11 pentru zonele cu uzură ridicată. În plus față de oferta generoasă de suprafețe din vinil, Safetred Spectrum oferă plăci care combină proprietăți antialunecare cu transportul și instalarea ușoară.

Fie că vorbim de baie, bucătărie, holuri de spital, centre medicale și cămine pentru vârstnici, școli și grădinițe, astfel de zone cer pardoseli speciale, cum sunt pardoselile antiderapante de la Tarkett.

Acestea pot preveni riscul de alunecare. Alegerea unei pardoseli antiderapante în baie, de exemplu, îndepărtează riscul de alunecare atunci când ieșiți din duș sau cadă. Disponibile în peste 100 de modele și 15 colecții, aceste pardoseli antialunecare Tarkett sunt disponibile sub forma de covor PVC omogen sau a celui eterogen pentru opțiuni de design mai extinse. Având proprietăți antialunecare, ele pot fi montate cu succes atât în locuința proprie (în baie, bucătărie, hol), în magazine, în centre medicale și cămine pentru vârstnici, în săli de sport și de wellness, în spații din domeniul Horeca, dar și în trenuri, autobuze sau avioane.

Aceste pardoseli de siguranță Tarkett sunt rezistente, au o durată lungă de viață și sunt ușor de întreținut. Ele vin cu diferite grade de rezistență la alunecare. Astfel că le poți alege în funcție de nevoile și așteptările tale. Pardoselile din clasa A, clasa B și clasa C oferă un confort tactil plăcut, iar sistemele antialunecare R10 și R11 indică faptul că pardoseala este potrivită pentru zonele cu uzură ridicată. Întreținerea ușoară este un alt avantaj pe care îl au aceste pardoseli antiderapante. Se pot igieniza rapid, ușor, fără costuri mari. Au o rezistență bună și pot fi întreținute mult timp, fără probleme chiar și în spațiile des tranzitate. Stratul antialunecare asigură un nivel ridicat de protecție, în timp ce suprafața ranforsată, specifică anumitor modele de pardoseli, protejează împotriva petelor și facilitează întreținerea. Indiferent de locul în care alegeți să montați aceste tipuri de pardoseli veți beneficia de confort, siguranță, elganță și simplitate în ceea ce privește întreținerea pardoselii.