Inspirație și Servicii
Referințe - Restaurant Stradale
Din dorința de a crea o atmosferă plină de viață, proprice socializării și relaxării, restaurantul Stradale a ales să-și reamenajeze interiorul prin pardoseala LVT. Soluția perfectă a fost realizată prin combinarea celor doua colecții LVT, iD Inspiration 70 & 70 Plus și iD Mixonomi.
Documentație
Tarkett & News

Tarkett se evidențiază prin atenția dedicată nevoilor clienților săi, aspect demonstrat prin activitatea de proiectare a celor mai eficiente soluții în materie de pardoseli și, totodată, prin grija manifestată asupra bunăstării oamenilor și a mediului înconjurător. Datorită unui portofoliu de produse variat, Tarkett reusește să se adreseze diverselor segmente de piață, confirmându-și poziția de lider în domeniul soluțiilor inovatoare și al dezvoltării sustenabile. 

Showroom Tarkett în București
Dacă sunteți arhitect, designer de interior sau comerciant al produselor Tarkett, ne puteți vizita la showroom-ul nostru din București, la adresa Șoseaua București-Ploiești, nr. 172-176, unde vă putem oferi soluții pentru o gamă variată de proiecte. Showroom-ul Tarkett este un spațiu special conceput pentru a oferi clienților suport informațional și consultanță, în scopul alegerii celor mai eficiente soluții pentru proiectele dvs. Aflați mai multe despre pardoselile de înaltă calitate de la Tarkett: parchet multistratificat, LVT, linoleum, pardoseli pentru sport și alte suprafețe.
-
  Home Pardoseli de siguranță SAFETRED ION LINEN ACOUSTIC Ion Linen CHARCOAL
  Pardoseli de siguranță

  SAFETRED ION LINEN ACOUSTIC - Ion Linen CHARCOAL

  Oferind rezistență la alunecare îmbunătățită cu particule într-un design elegant țesut, Safetred Ion Linen Acoustic este o pardoseală antiderapantă, pentru reducerea zgomotului, de înaltă clasă. Aderența sa asigură un nivel ridicat de protecție, în timp ce suprafața sa ranforsată protejează împotriva petelor și facilitează întreținerea. Perfectă pentru zone în care aveți nevoie de mai multă siguranță și liniște. Armonizată cromatic cu tapetul Protectwall, această colecție este ideală pentru școli și spitale.

  Caracteristici principale
  Specificații tehnice și de mediu
  Tipul produsului ISO: Pardoseli din clorură de polivinil cu rezistență la alunecare îmbunătățită prin particule (EN 13845)
  Clasificare comercială: 34 Foarte intens
  Clasificare industrială: 43 Intens
  Cod de culoare NCS: S 7502-Y
  Tip de format: Rolă
  Rolă (1 ref.)
  Găsește decorul potrivit nevoilor tale
  0 format
  Specificații tehnice și de mediu
  DESCOPERĂ SAFETRED ION LINEN ACOUSTIC