Tendințe și Inspirație

Nu sunteți sigur de unde să începeți? Folosiți simulatorul nostru unic pentru vizualizarea camerei – Room Designer și verificați soluțiile unice propuse. 

Referințe: Restaurant Stradale
Din dorința de a crea o atmosferă plină de viață, proprice socializării și relaxării, restaurantul Stradale a ales să-și reamenajeze interiorul prin pardoseala LVT. Soluția perfectă a fost realizată prin combinarea celor doua colecții LVT, iD Inspiration 70 & 70 Plus și iD Mixonomi.
Descoperiți mai mult
Documentație
Academie & Servicii
Academia Tarkett & Showroom
Academia Tarkett este un centru de training și showroom pentru pardoselile Tarkett, în Bačka Palanka, evidențiându-se drept locul unde arhitecții, designerii de interior și partenerii Tarkett pot găsi soluții pentru diverse proiecte arhitecturale, pot cere sfaturi din sfera designului interior, vânzări și multe altele. Locul unde montatorii își dezvoltă cunoștințele și își îmbunătățesc tehnicile de instalare a pardoselilor Tarkett.
Academia Tarkett
Tarkett & News

Tarkett se evidențiază prin atenția dedicată nevoilor clienților săi, aspect demonstrat prin activitatea de proiectare a celor mai eficiente soluții în materie de pardoseli și, totodată, prin grija manifestată asupra bunăstării oamenilor și a mediului înconjurător. Datorită unui portofoliu de produse variat, Tarkett reusește să se adreseze diverselor segmente de piață, confirmându-și poziția de lider în domeniul soluțiilor inovatoare și al dezvoltării sustenabile. 

Showroom Tarkett în București
Dacă sunteți arhitect, designer de interior sau comerciant al produselor Tarkett, ne puteți vizita la showroom-ul nostru din București, la adresa Șoseaua București-Ploiești, nr. 172-176, unde vă putem oferi soluții pentru o gamă variată de proiecte. Showroom-ul Tarkett este un spațiu special conceput pentru a oferi clienților suport informațional și consultanță, în scopul alegerii celor mai eficiente soluții pentru proiectele dvs. Aflați mai multe despre pardoselile de înaltă calitate de la Tarkett: parchet multistratificat, LVT, linoleum, pardoseli pentru sport și alte suprafețe.
Vizitați showroom-ul nostru
-

  Obțineți o cotație

  Adăugați în comparator

  Găsiți un vânzător

  Home Pardoseli de siguranță SAFETRED ION LINEN ACOUSTIC Ion Linen MID GREY
  Pardoseli de siguranță

  SAFETRED ION LINEN ACOUSTIC - Ion Linen MID GREY

  Oferind rezistență la alunecare îmbunătățită cu particule într-un design elegant țesut, Safetred Ion Linen Acoustic este o pardoseală antiderapantă, pentru reducerea zgomotului, de înaltă clasă. Aderența sa asigură un nivel ridicat de protecție, în timp ce suprafața sa ranforsată protejează împotriva petelor și facilitează întreținerea. Perfectă pentru zone în care aveți nevoie de mai multă siguranță și liniște. Armonizată cromatic cu tapetul Protectwall, această colecție este ideală pentru școli și spitale.

  Caracteristici principale
  Specificații tehnice și de mediu
  Tipul produsului ISO: Pardoseli din clorură de polivinil cu rezistență la alunecare îmbunătățită prin particule (EN 13845)
  Marcaj CE: EN 14041
  Clasificare comercială: 34 Foarte intens
  Clasificare industrială: 43 Intens
  Cod de culoare NCS: S4005-G80Y
  Rolă (1 ref.)
  Găsiți SAFETRED ION LINEN ACOUSTIC potrivită nevoilor tale
  0 format
  Specificații tehnice și de mediu
  DESCOPERĂ SAFETRED ION LINEN ACOUSTIC