Inspirație și Servicii
Referințe - Restaurant Stradale
Din dorința de a crea o atmosferă plină de viață, proprice socializării și relaxării, restaurantul Stradale a ales să-și reamenajeze interiorul prin pardoseala LVT. Soluția perfectă a fost realizată prin combinarea celor doua colecții LVT, iD Inspiration 70 & 70 Plus și iD Mixonomi.
Documentație
Tarkett & News

Tarkett se evidențiază prin atenția dedicată nevoilor clienților săi, aspect demonstrat prin activitatea de proiectare a celor mai eficiente soluții în materie de pardoseli și, totodată, prin grija manifestată asupra bunăstării oamenilor și a mediului înconjurător. Datorită unui portofoliu de produse variat, Tarkett reusește să se adreseze diverselor segmente de piață, confirmându-și poziția de lider în domeniul soluțiilor inovatoare și al dezvoltării sustenabile. 

Showroom Tarkett în București
Dacă sunteți arhitect, designer de interior sau comerciant al produselor Tarkett, ne puteți vizita la showroom-ul nostru din București, la adresa Șoseaua București-Ploiești, nr. 172-176, unde vă putem oferi soluții pentru o gamă variată de proiecte. Showroom-ul Tarkett este un spațiu special conceput pentru a oferi clienților suport informațional și consultanță, în scopul alegerii celor mai eficiente soluții pentru proiectele dvs. Aflați mai multe despre pardoselile de înaltă calitate de la Tarkett: parchet multistratificat, LVT, linoleum, pardoseli pentru sport și alte suprafețe.
-
  Home Parchet laminat NAVIGATOR 1233 LA MANCHE
  Parchet laminat

  NAVIGATOR 1233 - LA MANCHE

  Colecția Navigator este un tribut adus primilor exploratori, acei oameni curioși, deștepți și cu spirit puternic. Această colecție de parchet laminat de 12 mm combină frumusețea texturilor lemnului nobil de esență tare cu durabilitatea ridicată a plăcilor. O gamă de <ahref="https://www.tarkett.ro/ro_RO/node/parchet-laminat-2773"target="_blank">pardoseli</a> sigure și robuste, cu tente ademenitoare și necunoscute, plină de mister și descoperiri uimitoare.

  Caracteristici principale
  Specificații tehnice și de mediu
  Tipul produsului ISO: Pardoseală laminată (EN 13329)
  Clasificare comercială: 33 Intens
  Tip de format: Scândură
  Bucăți per cutie: 5
  Suprafață per cutie: 1,253 m²
  Scândură (1 ref.)
  Găsește decorul potrivit nevoilor tale
  0 format
  Specificații tehnice și de mediu
  DESCOPERĂ NAVIGATOR 1233