Inspirație și Servicii
Referințe - Restaurant Stradale
Din dorința de a crea o atmosferă plină de viață, proprice socializării și relaxării, restaurantul Stradale a ales să-și reamenajeze interiorul prin pardoseala LVT. Soluția perfectă a fost realizată prin combinarea celor doua colecții LVT, iD Inspiration 70 & 70 Plus și iD Mixonomi.
Documentație
Tarkett & News

Tarkett se evidențiază prin atenția dedicată nevoilor clienților săi, aspect demonstrat prin activitatea de proiectare a celor mai eficiente soluții în materie de pardoseli și, totodată, prin grija manifestată asupra bunăstării oamenilor și a mediului înconjurător. Datorită unui portofoliu de produse variat, Tarkett reusește să se adreseze diverselor segmente de piață, confirmându-și poziția de lider în domeniul soluțiilor inovatoare și al dezvoltării sustenabile. 

Showroom Tarkett în București
Dacă sunteți arhitect, designer de interior sau comerciant al produselor Tarkett, ne puteți vizita la showroom-ul nostru din București, la adresa Șoseaua București-Ploiești, nr. 172-176, unde vă putem oferi soluții pentru o gamă variată de proiecte. Showroom-ul Tarkett este un spațiu special conceput pentru a oferi clienților suport informațional și consultanță, în scopul alegerii celor mai eficiente soluții pentru proiectele dvs. Aflați mai multe despre pardoselile de înaltă calitate de la Tarkett: parchet multistratificat, LVT, linoleum, pardoseli pentru sport și alte suprafețe.
-
FARMAN
Parchet laminat

PILOT 1033 4V - FARMAN

Colecția de parchet laminat de 10 mm Pilot, potrivit pentru încălzirea în pardoseală, este o soluție inovatoare, care deschide noi orizonturi pentru proiectarea casei dumneavoastră. Plăcile înguste dau impresia de lejeritate și agilitate. Achiziționați această colecție și veți cuceri lumea! Plăcile înguste se vor integra frumos în orice decor și vor forma o pardoseală, caldă, confortabilă, cu rezistență sporită la uzură și potrivită pentru încălzirea în pardoseală. 
Caracteristici principale
Specificații tehnice și de mediu
Tipul produsului ISO: Pardoseală laminată (EN 13329)
Clasificare comercială: 33 Intens
Grosime totală: 10 mm
Greutate de bază: 8958 g/m²
Metodă de instalare: Click
Placă (1 ref.)
Găsește decorul potrivit nevoilor tale
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Specificații tehnice și de mediu
DESCOPERĂ PILOT 1033 4V