Inspirație și Servicii
Referințe - Restaurant Stradale
Din dorința de a crea o atmosferă plină de viață, proprice socializării și relaxării, restaurantul Stradale a ales să-și reamenajeze interiorul prin pardoseala LVT. Soluția perfectă a fost realizată prin combinarea celor doua colecții LVT, iD Inspiration 70 & 70 Plus și iD Mixonomi.
Tarkett & News

Tarkett se evidențiază prin atenția dedicată nevoilor clienților săi, aspect demonstrat prin activitatea de proiectare a celor mai eficiente soluții în materie de pardoseli și, totodată, prin grija manifestată asupra bunăstării oamenilor și a mediului înconjurător. Datorită unui portofoliu de produse variat, Tarkett reusește să se adreseze diverselor segmente de piață, confirmându-și poziția de lider în domeniul soluțiilor inovatoare și al dezvoltării sustenabile. 

Showroom Tarkett în București
Dacă sunteți arhitect, designer de interior sau comerciant al produselor Tarkett, ne puteți vizita la showroom-ul nostru din București, la adresa Șoseaua București-Ploiești, nr. 172-176, unde vă putem oferi soluții pentru o gamă variată de proiecte. Showroom-ul Tarkett este un spațiu special conceput pentru a oferi clienților suport informațional și consultanță, în scopul alegerii celor mai eficiente soluții pentru proiectele dvs. Aflați mai multe despre pardoselile de înaltă calitate de la Tarkett: parchet multistratificat, LVT, linoleum, pardoseli pentru sport și alte suprafețe.
-
Home Parchet laminat CINEMA 832
Selectați un design
Parchet laminat

CINEMA 832

Cinematografia a devenit tema principală a colecției de parchet laminat Cinema, caracterizată prin vechiul cinema, când razele de lumină proiectau un veritabil vis pe ecran. Dacă doriți să creați o atmosferă unică în casa dumneavoastră sau sunteți un colecționar de lucruri frumoase, indiferent dacă acestea sunt filme vechi sau diverse curiozități, acest parchet laminat de 8 mm va deveni o piesă îndrăgită.

Caracteristici principale
Specificații tehnice și de mediu
Tipul produsului ISO: Pardoseală laminată (EN 13329)
Clasificare comercială: 32 General
Grosime totală: 8 mm
Greutate de bază: 7168 g/m²
Metodă de instalare: Click
Găsește decorul potrivit nevoilor tale
0 format
Specificații tehnice și de mediu
DESCOPERĂ CINEMA 832