Totul despre pardoseli
Covoare pentru living
Covoarele reprezintă ultimul finisaj în amenajările interioare, inclusiv atunci când vorbim despre living, iar pe lângă faptul că acestea au un rol vizual, care este extrem de important, ele îndeplinesc mai multe cerințe: oferă căldură, confort și, de asemenea, contribuie la reducerea zgomotului din interior.
Sustenabilitate

Alegeri conștiente. Pentru oameni și planetă

Ne-am asumat un angajament față de standardele înalte cu privire la materialele folosite, pentru a face schimbări pozitive si sustenabile în favoarea oamenilor și planetei. Pentru noi, aceasta înseamnă depășirea standardelor de calitate a aerului din interior, instituirea unor norme de materiale sănătoase, reducerea amprentei de carbon și crearea unei economii circulare susținută de principiile Cradle to Cradle®. 

Academia Tarkett

Academia Tarkett

Academia Tarkett reprezintă un centru de instruire din Bačka Palanka, unde arhitecții, designerii de interior, partenerii de vânzări Tarkett găsesc răspunsuri la cerințele specifice proiectelor de arhitectură, sfaturi legate de selectarea unei pardoseli adecvate, precum și cu privire la montare și întreținere, întrebări legate de vânzări și așa mai departe. 

Referințe

Referințe

De la idee la realizare, inspirați-vă din produsele Tarkett în viața reală.

Referințele noastre
Citiți mai mult
Referințe - DoubleTree by Hilton
DoubleTree by Hilton Bruxelles este un hotel cu opt etaje, situat la câteva minute de principalele atracții ale orașului. Construit în 1910, reprezintă un reper art deco, deținut din anul 2003 de compania Pandox. Hotelul complet renovat și redecorat are 354 de camere și apartamente, toate având un aspect autentic și modern, cu un design îndrăzneț și vesel.
Tarkett & News

Tarkett se evidențiază prin atenția dedicată nevoilor clienților săi, aspect demonstrat prin activitatea de proiectare a celor mai eficiente soluții în materie de pardoseli și, totodată, prin grija manifestată asupra bunăstării oamenilor și a mediului înconjurător. Datorită unui portofoliu de produse variat, Tarkett reusește să se adreseze diverselor segmente de piață, confirmându-și poziția de lider în domeniul soluțiilor inovatoare și al dezvoltării sustenabile. 

Showroom Tarkett în București
Dacă sunteți arhitect, designer de interior sau comerciant al produselor Tarkett, ne puteți vizita la showroom-ul nostru din București, la adresa Șoseaua București-Ploiești, nr. 172-176, unde vă putem oferi soluții pentru o gamă variată de proiecte. Showroom-ul Tarkett este un spațiu special conceput pentru a oferi clienților suport informațional și consultanță, în scopul alegerii celor mai eficiente soluții pentru proiectele dvs. Aflați mai multe despre pardoselile de înaltă calitate de la Tarkett: parchet multistratificat, LVT, linoleum, pardoseli pentru sport și alte suprafețe.
-
DIETRICH
Parchet laminat

CINEMA 832 - DIETRICH

Cinematografia a devenit tema principală a colecției de parchet gri laminat Cinema, caracterizată prin vechiul cinema, când razele de lumină proiectau un veritabil vis pe ecran. Dacă doriți să creați o atmosferă unică în casa dumneavoastră sau sunteți un colecționar de lucruri frumoase, indiferent dacă acestea sunt filme vechi sau diverse curiozități, acest parchet laminat de 8 mm va deveni o piesă îndrăgită.

Dacă sunteți în căutarea unei pardoseli versatile, un parchet gri, bej sau maro este soluția perfectă, indiferent de stilul ales pentru casa dumneavoastră. Parchetul gri sau în alte culori neutre, precum bej sau maro, se potrivește la fel de bine într-un decor clasic sau într-unul modern. Este o alegere subtilă, care nu iese în evidență și lasă lumina reflectoarelor pentru celelalte elemente ale camerei, astfel că puteți face schimbări în decor de cate ori doriți, fără a fi nevoie să interveniți la nivelul pardoselii. Un parchet gri, bej sau maro este ușor de întreținut și foarte rezistent în timp, ceea ce îl face o alegere ideală pentru orice casă. 

Caracteristici principale
Specificații tehnice și de mediu
Tipul produsului ISO: Pardoseală laminată (EN 13329)
Clasificare comercială: 32 General
Grosime totală: 8 mm
Greutate de bază: 7168 g/m²
Metodă de instalare: Click
Placă (1 ref.)
Găsește decorul potrivit nevoilor tale
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Specificații tehnice și de mediu
DESCOPERĂ CINEMA 832