Inspirație și Servicii
Referințe - Restaurant Stradale
Din dorința de a crea o atmosferă plină de viață, proprice socializării și relaxării, restaurantul Stradale a ales să-și reamenajeze interiorul prin pardoseala LVT. Soluția perfectă a fost realizată prin combinarea celor doua colecții LVT, iD Inspiration 70 & 70 Plus și iD Mixonomi.
Documentație
Tarkett & News

Tarkett se evidențiază prin atenția dedicată nevoilor clienților săi, aspect demonstrat prin activitatea de proiectare a celor mai eficiente soluții în materie de pardoseli și, totodată, prin grija manifestată asupra bunăstării oamenilor și a mediului înconjurător. Datorită unui portofoliu de produse variat, Tarkett reusește să se adreseze diverselor segmente de piață, confirmându-și poziția de lider în domeniul soluțiilor inovatoare și al dezvoltării sustenabile. 

Showroom Tarkett în București
Dacă sunteți arhitect, designer de interior sau comerciant al produselor Tarkett, ne puteți vizita la showroom-ul nostru din București, la adresa Șoseaua București-Ploiești, nr. 172-176, unde vă putem oferi soluții pentru o gamă variată de proiecte. Showroom-ul Tarkett este un spațiu special conceput pentru a oferi clienților suport informațional și consultanță, în scopul alegerii celor mai eficiente soluții pentru proiectele dvs. Aflați mai multe despre pardoselile de înaltă calitate de la Tarkett: parchet multistratificat, LVT, linoleum, pardoseli pentru sport și alte suprafețe.
-
UNIVERSE 1433
Selectați un design
Parchet laminat

UNIVERSE 1433

Această colecție Tarkett este rezistentă la uzură, crestături și zgârieturi, fiind indicată pentru cele mai circulate zone din locuința dumneavoastră. Gama de parchet laminat Universe 1433 va aduce un pic din atmosfera naturii și frumusețea perfectă a lemnului. Emoțiile și creativitatea personală, care subliniază armonia acestei pardoseli, au fost integrate în fiecare placă de parchet laminat. Rezistența și durabilitatea sunt principalele caracteristici ale acestei colecții. Împletirea lor contribuie la o experiență unică de căldură și eleganță în fiecare cameră a locuinței dumneavoastră.

Caracteristici principale
Specificații tehnice și de mediu
Tipul produsului ISO: Pardoseală laminată (EN 13329)
Clasificare comercială: 33 Intens
Grosime totală: 14 mm
Greutate de bază: 12538 g/m²
Metodă de instalare: Click
Găsește decorul potrivit nevoilor tale
0 format
Specificații tehnice și de mediu
DESCOPERĂ UNIVERSE 1433