Complex rezidențial City Quart

Complex rezidențial City Quart

2015 | Podgorica, Muntenegru

Galerie de imagini

Compania Zetagradnja a construit noul complex rezidențial City Quart, în Podgorica. Noii proprietari ai apartamentelor se vor bucura de un cămin modern, situat într-o zonă atractivă a orașului.  

Tarkett a adus un aport semnificativ acestui proiect prin instalarea colecțiilor de parchet din lemn, Salsa și Rumba. Ambele colecții Tarkett sunt certificate Cradle to Cradle, aspect ce garantează sustenabilitatea produselor și grijă pentru bunăstarea celor din jur. Tarkett este primul producător de parchet din Europa, ale cărui colecții sunt certificate Cradle to Cradle. Acest certificat include următoarele categorii: aportul materialului la un mediu sănătos, reutilizarea materialelor, gestionarea energiei regenerabile și a carbonului, administrarea apei și corectitudinea socială.

Toate colecțiile de parchet din lemn Tarkett sunt supuse unui proces atent de uscare, asigurat prin garanția de 30 de ani, ce oferă un sentiment de siguranță privind durabilitatea pardoselii din spațiul tău. 

Parchetul din lemn reprezintă soluția perfectă, sigură și sănătoasă, pentru orice spațiu cu o atmosferă confortabilă și, în același timp, eleganță. Nimic nu se poate compara cu frumusețea lemnului natural! 
 

Colecții sugerate

Despre

Compania Zetagradnja a construit un nou complex rezidențial - City Quart, în Podgorica. Noii proprietari ai apartamentelor se vor bucura de un cămin modern, situat într-o zonă atractivă a orașului.

Segment