Parchet din lemn

Parchet din lemn

Nimic nu se compară cu emoția lemnului natural. Frumusețea, puterea și caracterul parchetului de lemn conferă autenticitate și căldură oricărui interior. Echipat cu un sistem de instalare cu click, parchetul din lemn este, de asemenea, ușor de instalat și gata de utilizare. La Tarkett, peste 125 de ani de experienţă în design se reflectă în fiecare placă. Proiectat din mai multe straturi de lemn de esență tare pentru o bună stabilitate dimensională, acest parchet de lemn este etanșat cu lac sau ulei pentru durabilitate îmbunătățită și întreținere ușoară. Este, de asemenea, obținut și realizat sustenabil - certificate FSC / PEFC şi Cradle-to-Cradle Silver.


Parchetul este durabil și se întreține ușor

Parchetul din lemn triplustratificat este mai mult decât o simplă pardoseală. 

Ghidați de un spirit inovator, de-a lungul a peste 140 de ani, ne-am concentrat atenția asupra dezvoltării unor pardoseli sustenabile și calitative, folosind cea mai recentă tehnologie în producția noastră de pardoseli din lemn (în prezent, fabrica din Serbia, Backa Palanka, are cea mai nouă linie de fabricare a lemnului), în scopul de a crea unicitate în design și o excelentă calitate.

 

 

Aspectul unic al unui parchet din stejar, nuc sau dintr-o altă esență nobilă, eleganța, rafinamentul pe care le emană, dar și personalitatea pe care o oferă fiecărei încăperi, transformă această pardoseală într-o alegere ideală pentru orice tip de spațiu interior. Pe lângă aspectul cu adevărat deosebit, parchetul din lemn triplustratificat reprezintă și o alegere practică, atât din motive ce țin de durabilitate, rezistență la uzură, cât și de confort.

Tipuri de parchet, în funcție de culoare

Parchetul ideal trebuie să se încadreze perfect în designul interior și să îmbogățească aspectul camerelor. Poți alege în funcție de culoarea dorită: parchet alb, gri, bej sau maro, iar nuanțele disponibile sunt deschise, medii sau închise. De asemenea, tipurile de lemn oferite la Tarkett sunt frasin, mahon african, nuc și stejar. 

Parchetul de lemn alb va lumina orice încăpere, în vreme ce parchetul gri oferă o notă elegantă camerei. 
 

Dacă preferi stilul rustic sau tradițional, parchetul maro se încadrează perfect.

Parchetul bej poate fi din frasin sau stejar și este ideal pentru o casă modernă. 

Selecția lemnului, pentru parchetul Tarkett

Parchetul Tarkett este realizat din lemn de înaltă calitate, selectat cu atenție din exploatări controlate, uscat la o umiditate de 6-8% și păstrat în condiții optime pentru o excelentă stabilitate dimensională și durabilitate.

 

Proiectare pentru viață prin design durabil

La Tarkett, vă punem la dispoziție numeroase modele de parchet din lemn triplustratificat, de o calitate superioară, într-o gamă variată de culori și esențe nobile. Descoperiți varietatea de design și aflați mai multe informații despre performanțele tehnice din broșura colecțiilor de parchet din lemn ori vizitați Centrul de Documentare.

Proiectat din mai multe straturi de lemn de esență tare, care să-i asigure stabilitatea dimensională, și cu un strat superior realizat dintr-o esență nobilă, care să-i confere un design deosebit, parchetul din lemn triplustratificat de la Tarkett reprezintă cea mai inspirată alegere, atât în materie de design, cât și de funcționalitate. Folosiți aplicația Room Designer și previzualizați decorul dorit în spațiul dvs. 

Totodată, printre avantajele oferite de parchetul din lemn triplustratificat se evidențiază rapiditatea și ușurința procesului de instalare; mai mult, există posibilitatea montării peste un sistem de încălzire în pardoseală. În ceea ce privește montarea parchetului din lemn triplustratificat, operațiunea este foarte simplă și se datorează sistemului de tip click de îmbinare a plăcilor, care permite o montare rapidă și utilizarea pardoselii imediat după instalare. Totuși, în cazul în care se dorește instalarea unui sistem de încălzire prin pardoseală, metoda recomandată de montare a parchetului stratificat va fi prin lipire.

 

Pardoseli curate – previn dezvoltarea bacteriilor

De asemenea, toate modelele de parchet din lemn triplustratificat oferite sunt tratate cu ulei sau cu lac, pentru o durabilitate îmbunătățită și pentru o întreținere ușoară; mai exact, datorită proprietăților de oprire a dezvoltarii bacteriilor, lacul Proteco Strong previne reproducerea bacteriilor și menține siguranța și sănătatea dumneavoastră. Lacul Proteco Strong a fost dezvoltat special pentru Tarkett, de către Akzon Nobel - fiind considerat cel mai bun lac de pardoseală de pe piață, pe baza excelentelor sale performanțe de durabilitate, elasticitate și stabilitate care mențin aspectul original al pardoselii, pentru o perioada lunga de timp.

 

Parchet de lemn cu Aqua Guard – protecție împotriva umidității

Tarkett a dezvoltat un tratament special de ultimă generație pentru a proteja cea mai sensibilă parte a pardoselii din lemn instalate, conexiunea scurtă dintre plăci și, de asemenea, pentru a mentine aspect original al pardoselii din lemn pentru o perioadă cat mai lungă de timp.
 


 

Alegeți aici modelele preferate de parchet din lemn triplustratificat, putând verifica prețul și disponibilitatea acestora în magazinele distribuitorilor noștri autorizați.