Covoare EASY pentru un stil de viață modern

Covoare EASY pentru un stil de viață modern

Ca să putem crea colecții de covoare pentru un stil de viață modern, am cercetat ce fel de covoare și-ar dori cei care apreciază frumusețea designului interior. Iată care au fost concluziile:

  • covoare frumoase, în tendințe și ușor de integrat în orice spațiu
  • covoare ușor de întreținut
  • covoare moi, care să dea o senzație de căldură
  • covoare care oferă siguranță, care nu alunecă

 

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților noștri cu o soluție inovatoare și modernă, am proiectat covoarele EASY. 
 

Camera de copil amenajata in alb si culori neutre, avand in mijloc un covor bej

Ușor de curățat acasă, în mașina de spălat

Cel mai mare avantaj al covoarelor Easy este întreținerea ușoară, datorită proprietăților îmbunătățite. Vei iubi aceste covoare, deoarece sunt atât de ușor de curățat. 

Covoarele Easy de dimensiuni mai mici, 67 x 110 cm., încap cu ușurință într-o mașină de spălat normală, astfel că pot fi curățate și astfel, ocazional. 

Se recomandă spălarea lor la 30 de grade, fără centrifugare, folosind un program pentru țesături delicate, conform instrucțiunilor de pe eticheta covoarelor. 

Acest lucru este important mai ales în casele unde există animale de companie, pentru că aceste covoare sunt confortabile pentru ele, iar locul lor va fi mereu curat. 

 

Delicate și moi la atingere

Moi la atingere, covoarele Easy oferă o senzație de căldură și lux și vin în trei dimensiuni: 80 x 150 cm., 200 x 133 cm. și 67 x1 10 cm.

Covoarele de dimensiuni mai mici se potrivesc în special în camerele mai mici, așa cum sunt, de obicei, dormitoarele copiilor. Sunt moi și calde, deci reprezintă o suprafață frumoasă și sigură pe care cei mici se pot juca în voie. Având în vedere că aceste covoare de mici dimensiuni se întrețin ușor (se curăță în mașina de spălat), întreaga cameră a copilului va da o senzație de prospețime și va reprezenta un mediu sănătos pentru cel mic.  

Camera de bebelus amenajata cu mobilier alb si nuante de roz, avand in centru un covor roz aprins

Se potrivesc ușor în orice spațiu

Covoarele Easy într-o singură culoare se încadrează în tendințele minimaliste și astfel sunt potrivite pentru orice cameră. Oferim o paletă de culori variate, de la culori intense, aprinse, până la tonuri neutre. Poți alege între texturi shaggy sau plate și mai multe tipuri de formate. 

Sunt o alegere minunată pentru living, dormitor, camera copiilor, hol sau bucătărie. 

Fără alunecare

Spatele moale al covorului este potrivit pentru orice pardoseală, fie că este vorba de parchet stratificat, laminat, LVT sau gresie. Acest spate are proprietăți antialunecare, deci covoarele rămân pe loc și nu alunecă. Nu este nevoie de un covor antiderapant separat, care să fie plasat dedesubt, deoarece spatele covoarelor Easy este dotat cu un strat antiderapant moale. 

Găsește covorul din gama Easy care se potrivește cel mai bine în designul casei tale

Color

Covoarele din această colecție sunt disponibile în magazine sub denumirile de Color sau Aurora. Sunt covoare shaggy disponibile și în culori vii: turcoaz, violet, ciclamen. Dacă îți plac culorile intense în designul interior, trebuie să vezi covoarele din colecția Color. 

 

Detaliu dintr-o camera de zi amenajata in culori neutre avand in centru un covor Easy din gama Color

LOFT

Covoare într-o singură culoare, cu fir scurt și tonuri neutre. Se găsesc în magazine sub denumirile Loft sau Polar. Vezi toate cele șase designuri ale colecției de covoare Loft!

Camera de copil in culori neutre avand in centru un covor Easy din gama Loft

PASSAGE

Traversele cu fir scurt din colecția Passage sunt o alegere minunată pentru holuri. 

GATE

Colecția Gate este formată din traverse disponibile în două dimensiuni diferite. 

Calitatea Sintelon

Covoarele Sintelon au o tradiție de 130 de ani și oferă în mod constant soluții textile inovatoare și de calitate pentru pardoseli.

Disponibil în magazine

Covoarele Easy se găsesc în magazine, în colecții cu denumirile


Pe lângă faptul că au o mulțime de avantaje, aceste covoare au și prețuri accesibile, astfel că este ușor să găsești produsul potrivit stilului tău și bugetului tău. Descoperă magazinul cel mai apropiat și află prețurile.