Totul despre pardoseli
Covoare pentru living
Covoarele reprezintă ultimul finisaj în amenajările interioare, inclusiv atunci când vorbim despre living, iar pe lângă faptul că acestea au un rol vizual, care este extrem de important, ele îndeplinesc mai multe cerințe: oferă căldură, confort și, de asemenea, contribuie la reducerea zgomotului din interior.
Sustenabilitate

Alegeri conștiente. Pentru oameni și planetă

Ne-am asumat un angajament față de standardele înalte cu privire la materialele folosite, pentru a face schimbări pozitive si sustenabile în favoarea oamenilor și planetei. Pentru noi, aceasta înseamnă depășirea standardelor de calitate a aerului din interior, instituirea unor norme de materiale sănătoase, reducerea amprentei de carbon și crearea unei economii circulare susținută de principiile Cradle to Cradle®. 

Sustenabilitate Ultimele noutăți
Pentru noi, grija față de planetă este mai mult decât un slogan - este un angajament concret spre sustenabilitate. La Tarkett, integrăm principiile economiei circulare în activitățile noastre zilnice, vizând astfel utilizarea eficientă a resurselor și promovarea reciclării. Fiecare zi este o oportunitate să arătăm că un viitor sustenabil nu e doar un ideal, ci e o realitate pe care o construim împreună, pas cu pas.
Academia Tarkett

Academia Tarkett

Academia Tarkett reprezintă un centru de instruire din Bačka Palanka, unde arhitecții, designerii de interior, partenerii de vânzări Tarkett găsesc răspunsuri la cerințele specifice proiectelor de arhitectură, sfaturi legate de selectarea unei pardoseli adecvate, precum și cu privire la montare și întreținere, întrebări legate de vânzări și așa mai departe. 

Referințe

Referințe

De la idee la realizare, inspirați-vă din produsele Tarkett în viața reală.

Referințele noastre
Citiți mai mult
Referințe - DoubleTree by Hilton
DoubleTree by Hilton Bruxelles este un hotel cu opt etaje, situat la câteva minute de principalele atracții ale orașului. Construit în 1910, reprezintă un reper art deco, deținut din anul 2003 de compania Pandox. Hotelul complet renovat și redecorat are 354 de camere și apartamente, toate având un aspect autentic și modern, cu un design îndrăzneț și vesel.
Tarkett & News

Tarkett se evidențiază prin atenția dedicată nevoilor clienților săi, aspect demonstrat prin activitatea de proiectare a celor mai eficiente soluții în materie de pardoseli și, totodată, prin grija manifestată asupra bunăstării oamenilor și a mediului înconjurător. Datorită unui portofoliu de produse variat, Tarkett reusește să se adreseze diverselor segmente de piață, confirmându-și poziția de lider în domeniul soluțiilor inovatoare și al dezvoltării sustenabile. 

Showroom Tarkett în București
Dacă sunteți arhitect, designer de interior sau comerciant al produselor Tarkett, ne puteți vizita la showroom-ul nostru din București, la adresa Șoseaua București-Ploiești, nr. 172-176, unde vă putem oferi soluții pentru o gamă variată de proiecte. Showroom-ul Tarkett este un spațiu special conceput pentru a oferi clienților suport informațional și consultanță, în scopul alegerii celor mai eficiente soluții pentru proiectele dvs. Aflați mai multe despre pardoselile de înaltă calitate de la Tarkett: parchet multistratificat, LVT, linoleum, pardoseli pentru sport și alte suprafețe.
-
COLOR
Selectați un design
Covoare

COLOR

Dacă aveți nevoie de un covor roz pentru a completa designul camerei, sunteți în locul potrivit. La fel și dacă aveți nevoie de un covor într-o altă culoare puternică. Colecția de covoare colorate Color este realizată din fibre sintetice moderne care asigură stabilitatea covoarelor și pot fi alegerea perfectă atât pentru camerele de zi, cât și pentru dormitoare. Covoarele Color sunt potrivite atât pentru spălare manuală, cât și pentru spălare automată. Astfel, devin ușor de curățat și de întreținut. Un covor roz este potrivit într-un decor modern, feminin, dar și într-un decor minimalist, în nuanțe închise, pentru a aduce o pată de culoare. 
Caracteristici principale
Specificații tehnice și de mediu
Grosimea efectivă a firului: 20 mm
Greutate de bază: 2100 g/m²
Fibra firului: 100% PP
Tip de format: Covor
Găsește decorul potrivit nevoilor tale
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Specificații tehnice și de mediu

Colecția COLOR: covoare colorate cu suport antiderapant

Vă doriți să amenajați spațiul interior folosind covoare colorate de bună calitate? Descoperiți colecția COLOR și alegeți una dintre cele 6 variante de design disponibile. Covoarele sunt realizate din materiale rezistente și confortabile, putând fi folosite atât în zona de living, cât și în dormitor sau în camera copiilor. Fiind prevăzute cu suport antiderapant, cei mici se pot juca în siguranță pe covor chiar și atunci când pardoseala poate favoriza alunecarea materialelor textile.

Covoarele colorate din colecția COLOR se întrețin ușor, fără efort, păstrându-și textura bogată și nuanțele originale, fie că se alege spălarea manuală sau cea automată.
 

    DESCOPERĂ COLOR