Covoare pentru living. Descoperă designul de covor potrivit din oferta noastră

Covoare pentru living. Descoperă designul de covor potrivit din oferta noastră

Covoarele reprezintă ultimul finisaj în amenajările interioare, inclusiv atunci când vorbim despre living, iar pe lângă faptul că acestea au un rol vizual, care este extrem de important, ele îndeplinesc mai multe cerințe: oferă căldură, confort și, de asemenea, contribuie la reducerea zgomotului din interior.


Un alt aspect important în alegerea covorului este, spre exemplu, traficul din încăpere. Camera de zi implică mult trafic și este mai bine să te orientezi spre un covor mai robust, iar dacă ai animale de companie, ideal este să optezi pentru un design care are culori neutre.


Citește în continuare pentru a afla mai multe despre covoarele care sunt potrivite pentru living.
 

Covoare moderne pentru living

Covoarele moderne sunt ideale pentru a fi așezate în living.

În colecția Creative găsești covoare moderne pentru living, care sunt confecționate din microfibră de poliester ultrafină, având o densitate excepțională a firului. În plus, sunt potrivite pentru spații circulate și garantează un aspect neschimbat timp de câțiva ani. Covoarele Creative sunt disponibile în 14 designuri uni sau cu imprimeu geometric, floral ori abstract, fiind ușor de asortat în orice tip de spațiu. 

Iată trei exemple de decoruri din colecția Creative, care include mai multe tipuri de covoare moderne pentru living:
 

Trei design-uri de covoare moderne pentru living 31 MSM, 15 EOO si 30 PSP, toate din colectia Adria

Covoare pufoase pentru living

Prin forma și culoarea unui covor se evidențiază interiorul unei camere. Dacă preferi covoare pufoase pentru confortul tactil, poți găsi în colecția Dolce Vita șapte decoruri și diverse formate astfel încât să alegi care este cea mai bună variantă pentru livingul tău. Aceste covoare pufoase sunt realizate din cea mai fină și plăcută la atingere microfibră din poliester de pe piață. Firul dens, moale și mătăsos, cât și aspectul lor luxos fac din aceste covoare o opțiune excelentă pentru living.


Vizualizează decoruri de covoare pufoase pentru living din această colecție:

Trei design-uri de covoare pufoase pentru living, 01 EEE (bej), 01 GGG (gri inchis) si 01 SSS (gri deschis) din colectia Dolce V

Covoare colorate pentru living

Dacă vrei să dai un plus de culoare unui living, colecția de covoare colorate Color este răspunsul. Sunt realizate din fibre sintetice moderne, care asigură stabilitatea lor, în timp ce densitatea extremă și textura moale fac ca aceste covoare să fie alegerea perfectă pentru camerele de zi. Covoarele din colecția Color sunt ușor de curățat și de întreținut, pentru că pot fi spălate atât manual, cât și automat.


Iată câteva sugestii de covoare colorate pentru living din colecţia Color:
 

Trei design-uri de covoare colorate pentru living, 02LFL (mov), 02 KFK (turcoaz) si 02 EFE (bej) din colectia Color

Covoare mari pentru living

Covoare de dimensiuni mari, ideale pentru camere cu trafic intens, cum este livingul, se găsesc în colecția Solid. Unul dintre cele mai mari avantaje la această colecție este că întreținerea covoarelor se face foarte ușor.


Sunt o opțiune bună pentru spațiile cu mai multe stiluri combinate, dar și pentru interioare simple, cu design geometric și monocromatic.


Iată câteva designuri de covoare mari pentru living din colecţia Solid:
 

Trei design-uri de covoare mari pentru living din colectia Solid

Covoare elegante pentru living

Covoarele cu fir lung aduc un plus de confort și redau o eleganță aparte într-un living. Covoarele shaggy se regăsesc în colecția Pleasure și sunt realizate dintr-o combinație de fire de polipropilenă și poliester, în nuanțe de bej, maro, alb perlat fermecător și argintiu. Sunt moi și foarte plăcute la atingere, iar în sezonul rece, nimic nu se compară cu senzația de căldură pe care o aduce în living un covor shaggy elegant.


Iată câteva designuri de covoare elegante pentru living din colecţia Pleasure:
 

Trei sugestii de covor elegant pentru living in culorile maro, gri si bej, toate din colectia Pleasure

Covoare 3D pentru living

Aspectul unic al covoarelor cu efect 3D oferă o experiență de neuitat prin crearea unei atmosfere impresionante și complexe în amenajările interioare, atât în living, cât şi în alte camere.


Firele extrem de dense și de diferite înălțimi formează efectul 3D, iar aceste tipuri de covoare le poți găsi în colecția Boho. Explorează decoruri unice și clasice, care sunt mereu apreciate.


Acest tip de covor 3D se potrivește foarte bine în living. Iată câteva din decorurile disponibile:
 

 Trei design-uri de covoare 3D pentru living in culori neutre, toate din colectia Boho

Covoare deosebite pentru living

Un design al covoarelor care nu se demodează niciodată este cel în stil vintage sau clasic, potrivit pentru cei care îşi doresc covoare deosebite în living. 


Colecția de covoare Palermo are 10 decoruri vintage, clasice și florale, iar fiecare decor este disponibil în mai multe formate. În plus, covoarele din această colecție au franjuri subtile acrilice cusute pe laturile mai scurte ale covorului, fiind o adevărată inovație în design.


Iată câteva designuri de covoare deosebite pentru living din colecţia Palermo:
 

Trei covoare deosebite pentru living in culori neutre din colectia Palermo

Covoare pentru living, pe dimensiuni

În colecțiile Tarkett se pot găsi covoare pentru living de diferite dimensiuni și culori, concepute special pentru a-ți oferi posibilitatea să decorezi orice amenajare exact așa cum îți dorești.


În living, covorul trebuie să fie așezat astfel încât să arate corect proporțional vizual.


Dacă vrei să amenajezi o sufragerie mică, un covor de 160x230 cm se va potrivi de minune sub o măsuță de cafea sau în fața televizorului cu două scaune confortabile așezate parțial pe covor. Atunci când camera de zi este mai mare și vrei să așezi toate canapelele și fotoliile pe covor, dimensiunea covorului va trebui să fie una suficient de mare, adică în jur de 200x300 cm sau de 240x340 cm.


Nevoile individuale și gusturile sunt întotdeauna diferite, așa că în colecția Practica găsești nouă decoruri clasice de covoare, care sunt disponibile în mai multe dimensiuni și formate practice, cum ar fi traversă, runner, covor dreptunghiular, covor oval. Aceste covoare sunt ușor de integrat în designul unei camere, sunt confortabile, ușor de întreținut și au un aspect plăcut.


Acest design de covor din colecţia Practica este disponibil în mai multe dimensiuni:
 

Covor pentru living cu design in dungi Practica A1 BEB din colectia Practica, disponibil in mai multe dimensiuni