Totul despre pardoseli
Covoare pentru living
Covoarele reprezintă ultimul finisaj în amenajările interioare, inclusiv atunci când vorbim despre living, iar pe lângă faptul că acestea au un rol vizual, care este extrem de important, ele îndeplinesc mai multe cerințe: oferă căldură, confort și, de asemenea, contribuie la reducerea zgomotului din interior.
Sustenabilitate

Alegeri conștiente. Pentru oameni și planetă

Ne-am asumat un angajament față de standardele înalte cu privire la materialele folosite, pentru a face schimbări pozitive si sustenabile în favoarea oamenilor și planetei. Pentru noi, aceasta înseamnă depășirea standardelor de calitate a aerului din interior, instituirea unor norme de materiale sănătoase, reducerea amprentei de carbon și crearea unei economii circulare susținută de principiile Cradle to Cradle®. 

Sustenabilitate Ultimele noutăți
Pentru noi, grija față de planetă este mai mult decât un slogan - este un angajament concret spre sustenabilitate. La Tarkett, integrăm principiile economiei circulare în activitățile noastre zilnice, vizând astfel utilizarea eficientă a resurselor și promovarea reciclării. Fiecare zi este o oportunitate să arătăm că un viitor sustenabil nu e doar un ideal, ci e o realitate pe care o construim împreună, pas cu pas.
Academia Tarkett

Academia Tarkett

Academia Tarkett reprezintă un centru de instruire din Bačka Palanka, unde arhitecții, designerii de interior, partenerii de vânzări Tarkett găsesc răspunsuri la cerințele specifice proiectelor de arhitectură, sfaturi legate de selectarea unei pardoseli adecvate, precum și cu privire la montare și întreținere, întrebări legate de vânzări și așa mai departe. 

Referințe

Referințe

De la idee la realizare, inspirați-vă din produsele Tarkett în viața reală.

Referințele noastre
Citiți mai mult
Referințe - DoubleTree by Hilton
DoubleTree by Hilton Bruxelles este un hotel cu opt etaje, situat la câteva minute de principalele atracții ale orașului. Construit în 1910, reprezintă un reper art deco, deținut din anul 2003 de compania Pandox. Hotelul complet renovat și redecorat are 354 de camere și apartamente, toate având un aspect autentic și modern, cu un design îndrăzneț și vesel.
Tarkett & News

Tarkett se evidențiază prin atenția dedicată nevoilor clienților săi, aspect demonstrat prin activitatea de proiectare a celor mai eficiente soluții în materie de pardoseli și, totodată, prin grija manifestată asupra bunăstării oamenilor și a mediului înconjurător. Datorită unui portofoliu de produse variat, Tarkett reusește să se adreseze diverselor segmente de piață, confirmându-și poziția de lider în domeniul soluțiilor inovatoare și al dezvoltării sustenabile. 

Showroom Tarkett în București
Dacă sunteți arhitect, designer de interior sau comerciant al produselor Tarkett, ne puteți vizita la showroom-ul nostru din București, la adresa Șoseaua București-Ploiești, nr. 172-176, unde vă putem oferi soluții pentru o gamă variată de proiecte. Showroom-ul Tarkett este un spațiu special conceput pentru a oferi clienților suport informațional și consultanță, în scopul alegerii celor mai eficiente soluții pentru proiectele dvs. Aflați mai multe despre pardoselile de înaltă calitate de la Tarkett: parchet multistratificat, LVT, linoleum, pardoseli pentru sport și alte suprafețe.
-
Pleasure
Selectați un design
Covoare

Pleasure

Aceste covoare shaggy (cu fir lung) sunt realizate dintr-o combinație de fire de polipropilenă și poliester, cu efect și aspect luxos, în nuanțe de bej, maro, alb perlat fermecător și argintiu. Colecția de covoare shaggy accentuează stilul și atmosfera, fiind un detaliu care aduce schimbarea dorită și împrospătează spațiul înconjurător. De ce să alegeți covoare cu fir lung pentru acasă? Un avantaj ar fi acela că sunt moi și foarte plăcute la atingere. În sezonul rece, nimic nu se compară cu senzația de căldură pe care o aduce un covor shaggy, mai ales dacă pardoseala este placată cu gresie. Acest tip de covor se potrivește foarte bine în living, dar și în dormitor -  va fi primul lucru pe care îl veți simți sub picioare dimineața. Durabile și ușor de întreținut, covoarele cu fir lung aduc un plus de confort și eleganță în orice cameră!

Caracteristici principale
Specificații tehnice și de mediu
Grosimea efectivă a firului: 50 mm
Greutate de bază: 3155 g/m²
Fibra firului: 40% PES 60 % PP
Tip de format: Covor
Găsește decorul potrivit nevoilor tale
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service

Covoare cu fir lung pentru confort sporit

Covoarele cu fir lung sunt o soluție perfectă atunci când îți dorești confort și aspect luxos în spațiul de la interior. Plăcute la atingere, realizate din materiale de calitate și cu aspect distinctiv, covoarele cu fir lung din colecția Pleasure vor personaliza rapid aspectul camerelor în care vor fi folosite. De altfel, un covor cu textură bogată, moale la atingere se potrivește atât în dormitor, cât și în sufragerie sau chiar în birou ori în spații largi tip open space. 

Descoperă variantele de design disponibile și alege covorul potrivit pentru locuința ta. 
 

    Specificații tehnice și de mediu
    DESCOPERĂ Pleasure