Parchet deschis la culoare. Descoperă mai multe tipuri de design din oferta noastră

Parchet deschis la culoare. Descoperă mai multe tipuri de design din oferta noastră

Parchetul deschis la culoare captează atenția pentru că are farmec și arată luxos, oferind camerei un aspect aparte. Versatilitatea este calitatea lui principală, deoarece cu puțin efort se adaptează cu ușurință la diferite stiluri, indiferent dacă se montează într-un spațiu privat sau de afaceri.


Parchetul maro și de culoare închisă a devenit din ce in ce mai popular de când a început pandemia. Însă, parchetul deschis la culoare, pe care îl regăsești în colecțiile noastre, nu se va demoda niciodată, mai ales datorită abilității sale de a lumina încăperea și de a crea iluzia că un spațiu este mai mare. Acestea sunt motivele pentru care recomandăm întotdeauna pardoseală de culoare deschisă în spațiile mici și întunecate.

Parchet gri deschis

Parchetul gri deschis arată foarte sofisticat și îngrijit. Datorită tonurilor sale, camera capătă un aspect modern și, din acest motiv, mulți designeri aleg această culoare de parchet. Nuanțele gri deschis ale parchetului oferă o aparență plăcută și dau rafinament oricărei încăperi.


Aici poți observa mai multe tipuri de parchet gri deschis:
 

 Doua modele de parchet gri deschis: White Lightening (stanga) si Ivory Dreams (dreapta) din colectia Salsa Art Vision

Parchet maro deschis

Pe lângă frumusețea și aspectul său natural, parchetul maro deschis are capacitatea de a îmbunătăți contrastul diferitelor stiluri în încăperi. Mulți arhitecți și designeri aleg această culoare pentru naturalețea lui și pentru ușurința cu care se potrivește alături de culori luminoase, neutre și alte culori care contribuie la aspectul perfect al unei camere.
 

3 modele de parchet maro deschis: Frasin Spice, Stejar Periat Copper si Stejar Periat Cinnamon

Parchet bej deschis

Parchetul bej deschis are o culoare delicată și rafinată care poate fi asortată ușor. Această culoare a parchetului conferă fiecărei încăperi propriul ei timbru personal.
 

3 modele de parchet bej deschis: Stejar Periat Robust White, Stejar Periat Moonstone și Stejar Periat Bright

Parchet din stejar deschis

Dacă ești adeptul parchetului de stejar, ești la locul potrivit, pentru că aproape 80% din parchetul Tarkett este din stejar. Deci, există o mulțime de tipuri de design din care poți alege dacă cauți parchet de culoare deschisă din stejar. Iată câteva dintre preferatele noastre:
 

3 modele de parchet bej deschis: Stejar Periat Robust White, Stejar Periat Moonstone și Stejar Periat Bright

Parchet deschis la culoare, lucios

Parchetul deschis la culoare și lucios este elegant, reflectă mobilierul și de asemenea, mărește spațiul.


Dacă ești un fan al parchetului lucios, poate îți vor plăcea aceste două decoruri de parchet:
 

Parchet deschis la culoare, lucios
Parchet deschis la culoare, lucios

Dormitor cu parchet de lemn deschis la culoare

Parchetul din lemn deschis la culoare oferă dormitorului tău o notă primitoare și confortabilă. Pe lângă un pat comod și un mobilier alb, dormitorul tău va arăta ca un vis.
 

Parchet gri deschis in dormitor luminos, in nuante deschise

Parchetul gri din colecția Salsa Premium transformă dormitorul într-o oază de confort


Dacă îți dorești un mobilier contrastant și mai multe culori în dormitor, atunci obții un stil mai vibrant, dar totuși blând.
 

Parchet gri deschis la culoare, in dormitor in culori calde

Parchetul gri deschis din colecția Salsa Art completează un decor superb în dormitor
 

Living cu parchet de lemn deschis la culoare

Parchet deschis în camera de zi? De ce nu? Pardoseala de culoare deschisă creează o senzație elegantă și distinsă în cameră. Evidențiază contururile mobilierului și a accesoriilor. Naturalețea, bunul gust și aspectul îngrijit sunt doar câteva dintre senzațiile pe care le evocă acest parchet.

Mama si fiica in living modern cu parchet deschis la culoare

Livingul devine mai elegant cu un parchet deschis la culoare
 

Alte camere cu parchet din lemn deschis la culoare

Dacă te întrebi cum să creezi o bucătărie modernă și spațioasă, cu mai multe accesorii albe, o alegere potrivită pentru pardoseală ar fi să fie parchetul din lemn deschis la culoare, cu scopul de a crea un spațiu vizual mai mare. Dacă optezi pentru acest parchet, de culoare deschisă, vei obține o bucătărie modernă.
 

Parchet din lemn deschis la culoare în bucătărie modernă